Utólag vettem be egy szemet a fogamzásgátlóból, és napok óta vérzek?
Reggel 8 körül szoktam bevenni, de egyik nap elfelejtettem a nagy rohanásban, és csak délután 4-kor tudtam pótolni. Viszont azóta a nap óta vérzek, már 3 napja, mintha rendes menstruációm lenne, és elég erős is. :/
Ez mitől lehet? El fog állni vajon?
A 2. heti adagból maradt ki egy, tehát még van egy teljes hét a menstruácóig.
Nem akarok veszjoslonak hangzani, de attol, ha kimarad egy szem meg nem jon meg azonnal a megvonasos verzes (hat ha meg potolta is az illeto a kimaradt szemet.)
10. eve szedek fogamzasgatlot, mindent elrontottam mar vele, amit csak lehet (nem vettem be, duplan vettem be, elgurult a szem, nem az elso napon kezdtem el stb), de sosem tortent problema, mert a potlasra es egyeb kiegeszito dolgokra azert odafigyeltem.
Szerintem az, hogy 8 oraval kesobb vetted be, alapvetoen nem helyes, de nem kene ilyesmit okoznia, foleg mivel 1 szem kihagyasa utan is javasoljak, hogy a kovetkezo nap folytasd a szedeset.
Remelem ezzel nem ijesztettelek meg tulzottan, es kifejezetten hangsulyozom, hogy nem gondolnam, hogy komoly problemad lenne. Lehet akar egy atmeneti hormonzavar (nem feltetlenul a tabletta miatt, de akar arra is reagalhat erzekenyebben a szervezeted), vagy akar egy megsertett mehszajseb, esetleg beagyazodasi verzes (bar az inkabb barnas).
Milyen szinu es mennyisegu a verzes?
Mikor voltal utoljara nogyogyasznal?
Bocsi, azt csak utolag lattam, hogy mar napok ota verzel. Esetleg ha elmulik, akkor egy altalanos nogyogyaszati vizsgalatra nem art elmenni es elmeselni, es kerlek ird meg a tapasztalataidat, ill. hogy mit mondott az orvos. Kesobb sokat segithet masoknak is, es mi is kivancsiak vagyunk.
Es abszolut ne stresszelj ezen.:)
Köszönöm a válaszokat!
2-es: Volt már ilyen régebben is, de akkor csak pecsételő vérzés jelentkezett, és minimális mennyiségben, most viszont egy komplett menstruáció, erős is, és a hasam alját is érzem picit néha. Nőgyógyásznál kb. 3 hónapja voltam. De ha elmegyek valamikor, írok majd ide róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!