Hüvelygombára megoldás?
Tudtok ajánlani valami hüvelykúpot / tablettát, ami hüvelygomba kezelésére jó és bevált?
Tudom, orvoshoz kell menni, de a magándoki csak szombatonként rendel, a kórházi szakrendelésen leghamarabb 2 hét múlva van időpont... Nem is értem, egy ilyen akut nőgyógyászati dologgal az ember lánya kihez fordulhat? Nem bírom ezt a viszketést, folyást ennyi ideig elviselni...
" Nem is értem, egy ilyen akut nőgyógyászati dologgal az ember lánya kihez fordulhat? "
A patikába. Van egy rakás, vény nélkül kapható készítmény ilyen esetekre. Ha tutira gomba (túrós folyás, viszketés, vagy csak tudod, hogy volt már és pont olyanok a panaszaid), akkor Gynoxin, Canesten, Micovag. Ha nem tuti, hogy csak gomba, akkor valami olyan, ami több mindenre jó: Betadine kúp, Silver Q.
Nyilván ha nem oldódik meg ezekre, akkor el kell menni orvoshoz, de addig nyugodtan lehet ezekkel kezelned, ártani nem fogsz vele.
Én nemrég kezdtem el szedni a grapefruit mag cseppet (ginsenggel). Nekem a csepp - reggel/este - beválik (3-4 hete tünetmentes vagyok). Mellette érdemes rendes grapefruitot is facsarni és inni, plusz rengeteg fokhagymát enni, mert az is sokat segít.
És persze kerülni a szénhidrátos és a cukros kajákat/italokat.
/Maradok a természetes kezelések híve./
Mellette pedig érdemes sófürdőt (legjobb himalája sóval) venni.
/előző voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!