Ha egy fogyás miatt 4 éve elveszítettem a mellemet, akkor hogy-hogy nem jön vissza, ha hízom?
21 éves vagyok.
Akkor lefogytam 53 kg-ról, 49-re, aminek következtében eltűnt a mellem. Azóta visszahíztam, de a hasamraegy, meg a tokámra, illetve lett ilyen úgynevezett melltartóhájam is. De a mellem maradt kicsi. 70/C volt, most 75A.
170 cm vagyok.
Hát... Ilyen kevés kilóval nem tudom pontosan mit értesz az alatt, hogy tokád illetve hasad van (persze nagyon tunya ember esetén lehet, de sok biztos nincs).
A mellkérdésre válaszolva... Ez bizony ilyen. Nem fog visszajönni, soha többé. Anyukám is mindig erre panaszkodik, ő egészségügyi probléma miatt fogyott elég drasztikusan, 10 kilót. Pedig amúgy sem volt egy hájpacni, sőt! Nagyon sovány lehetett. Azóta átlagos a testalkata, a cicije viszont nagyon kicsi. Nem fogom részletesen leírni ez miért va, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!