Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történhetett? 15/L

Mi történhetett? 15/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma hajnalban arra keltem fel az álmomból, hogy iszonyat boldog vagyok, és felszabadult. Aztán éreztem azt a meleg, nedves érzést a nadrágomban... mondom de jó, megjött. De nem... bepisiltem éjszaka.

Anyukámnak elmeséltemm, ő annyit mondott, hogy szerinte lelki okai vannak, és majd elvisz pszichológushoz.

Nem tudom, hogy álljak ehhez az egészhez, hisz lelki problémáim "normális" mennyiségben vannak, semmi komoly bajom sincs, van néhány ügy, amiről még nem tudok nagyon beszélni, ennyi.

Mi történhetett szerintetek? És miért ébredtem arra, hogy nagyon boldog vagyok?

Előre is köszönöm a válaszokat!

15/L

2018. márc. 15. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj. Valószínűleg hormonok okozzák. Teljesen normális életkori sajátosság.
2018. márc. 15. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szükséges azonnal pszicholgushoz futkosni, mivel ezt prózaibb eset okozhatta, pl. kis megfázás. A boldogságérzet pedig nyilvánvaló, hiszen a az a wc-n is megtörténik.
2018. márc. 15. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell pszichológushoz menni. Én utoljára 18 éves koromban pisiltem be álmomba. Szörnyű rémálmom volt, egy szerettem halálával álmodtam. Valszeg ezért történt a baleset.

27N

2018. márc. 15. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon kellett pisilned. Ilyenkor álmodban is stresszes és ingerült leszel. Ha nem ébredsz fel az ingerre, egy idő után bepisilsz, és az megkönnyebbülést okoz. A két érzés közti különbség okozta az eufóriát, amire ébredtél. Nem hinném, hogy bármi lelki oka van, velem is előfordult tini koromban, hogy nem ébredtem fel az ingerre és végül bepisiltem, miután vagy egy órán keresztül álmodtam azt, hogy wc-t keresek egy épületben, de sehol nincs...
2018. márc. 15. 11:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. :)
2018. márc. 15. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Ez ugyan olyan, mint férfiaknál a magömlés. Csak nem tartalmaz ondósejtet, ezért áttetsző, vízszerű ez valójában ondó váladék. Ez minden nőnél előfordul életében legalább egyszer. Csak valamiért szégyenlik. Úgy ahogy a spriccelős orgazmust is. Tehát teljesen természetes dolog. Ne ijedj meg.
2018. márc. 16. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!