Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a hónaljam és mind...

Miért fáj a hónaljam és mind két mellem? Szerinted mellrák?

Figyelt kérdés
Még 16-17 éves korom körül kedődött. Néha nagyon fájt,belenyilalt a hónom aljába,aztán a melleimbe. Szóval ez a probléma,mind a két oldalon volt. Jó sokáig nem fájt,aztán 1-2 év múlva megint nagyon fájt mind a két mellem,ha bármi hozzá ért ,az pedig iszonyú fájdalmas volt. Aztán megint el telt 2 év, és egy ismerőssel hülyültünk, felakart emelni,és akkor nagyon megnyomta a hónom alját.Azóta fáj megint és ha fel emelem a kezem,akkor is fáj. A mellben és a mellkasban is érzem a fájdalamt. Nem igen merem tapogatni,hogy van-e ott valami:S de egyszer néztem és nem kerek daganatot érzek,hanem a mellem oldalától végig a mell aljáig kemény.Már 24 éves vagyok. Ha ez eszembe jut,mindig azzal nyugtatom magam,hogy ha rák lenne,már én se lennék,mert az első tünet óta 6-7 év biztosan eltelt. De mostanában elég gyakran fáj,mióta ez a megnyomós eset történt.
2010. jún. 9. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A gerinctöl sok minden lehetséges, nekem a vállam fájt annyira, hogy már operálni akarták - szerencsére egy gyógytornász észrevette, hogy nem ott van a baj, tanitott pár tornagakorlatot, és azóta semmi baja a vállamnak.

Szóval könnyen lehet attól neked is.

2010. jún. 16. 17:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Menj el gyógytornára
2014. júl. 7. 14:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Vgay ha elmész úszni, az is jó lesz
2014. júl. 7. 14:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Biztos nem daganat
2014. júl. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!