Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a hónaljam és mind...

Miért fáj a hónaljam és mind két mellem? Szerinted mellrák?

Figyelt kérdés
Még 16-17 éves korom körül kedődött. Néha nagyon fájt,belenyilalt a hónom aljába,aztán a melleimbe. Szóval ez a probléma,mind a két oldalon volt. Jó sokáig nem fájt,aztán 1-2 év múlva megint nagyon fájt mind a két mellem,ha bármi hozzá ért ,az pedig iszonyú fájdalmas volt. Aztán megint el telt 2 év, és egy ismerőssel hülyültünk, felakart emelni,és akkor nagyon megnyomta a hónom alját.Azóta fáj megint és ha fel emelem a kezem,akkor is fáj. A mellben és a mellkasban is érzem a fájdalamt. Nem igen merem tapogatni,hogy van-e ott valami:S de egyszer néztem és nem kerek daganatot érzek,hanem a mellem oldalától végig a mell aljáig kemény.Már 24 éves vagyok. Ha ez eszembe jut,mindig azzal nyugtatom magam,hogy ha rák lenne,már én se lennék,mert az első tünet óta 6-7 év biztosan eltelt. De mostanában elég gyakran fáj,mióta ez a megnyomós eset történt.
2010. jún. 9. 21:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
És ezalatt a 6-7 év alatt nem jutott el az agyadig, hogy dokihoz menj? 24 vagy, én is annyi vagyok, de van anyni eszem, hogy ha valami rejtélyes fájdalmam van, kivizsgáltatom. Gondolkozz már felnőttként, és ne a gyakorikérdéseken kérdezgess!
2010. jún. 9. 21:54
 2/24 anonim ***** válasza:
Ez egész biztos, hogy nem rák, de menj el orvoshoz, mert ki kellene deriteni, hogy mi fáj és miért. LEhet, hogy valami hormonprobléma van, a nyirokcsomóid be vannak gyulladva idönként, meg még rengeteg más is okozhat ilyen tüneteket.
2010. jún. 9. 21:54
 3/24 anonim ***** válasza:
Holnap reggel első dolgod,hogy kérsz időpontot!Kicsit le fog cseszni,de a te érdekedben EL KELL MENNED!
2010. jún. 9. 21:57
 4/24 A kérdező kommentje:
a nyaki nyirokcsomóm is be van dagadva,mind két oldalon.
2010. jún. 9. 21:57
 5/24 anonim ***** válasza:
És a lágyéki?
2010. jún. 9. 21:58
 6/24 A kérdező kommentje:
ott nincs gond
2010. jún. 9. 21:59
 7/24 anonim ***** válasza:
Nekem menstruáció előtt 1 héttel szokott elkezdeni fájni a mellem, és addig fáj amíg meg nem jön. Aztán meg elmúlik.
2010. jún. 9. 21:59
 8/24 anonim ***** válasza:
2010. jún. 9. 22:00
 9/24 A kérdező kommentje:
nekem 1 hete volt meg,de szerintem nekem ez nem attól van.
 10/24 anonim ***** válasza:
Akkor biztos csak a nyirokcsomód van begyulladva. Szerintem majd adnak valami gyulladáscsökkentőt, mást nem nagyon tudok elképzelni.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!