Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 eves vagyok! Mit mondjak a...

20 eves vagyok! Mit mondjak a nogyogyasznak? :S

Figyelt kérdés

20 eves vagyok, es meg nem voltam nogyogyasznal! 2 eve vagyok egyutt a parommal, tudom mar reg el kellett volna mennem,de most szantam ra el magam! Igaz nincsen semmi problemam (legalab is egyenlore nem tudom) csak mar jo lenne el mennem! A problemam az hogy nem vagyok tul jo kapcsolatban anyukammal szoval fogalmam sincs mit hogyan! Penzem nagyon nincsen hogy koltsek ilyenre ha jol tudom az sztk-ba ingyenes a vizsgalat! De ha fel hivom oket mit mondjak? Kell idopontot kernem vagy csak oda megyek? Es ha be megyek az orvosnak mit mondjak? Hogy most vagyok eloszor es miert jottem?!??

Segitsetek kerlek! :/ eleg kellemetlennek erzem majd igy is a helyzetet, hat meg igy hogy azt sem tudom mit hogyan! :S

2018. márc. 12. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Bemész és megmondod hogy szeretnél egy vizsgálatot de még nem voltál soha nőgyógyásznál viszont már élsz nemi életet. Lehet le is fog cseszni érte.

Bár 20 évesen illene tudni mit kell mondani egy orvosnak.

Sztk-ban pedig ingyenes a vizsgálat. Ezt is tudni kéne..

2018. márc. 13. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

Miért lenne hiba, hogy eddig nem mentél??

Nehogy emiatt bármiféle kisebbségi érzés legyen benned!

Elég kínos az anélkül is.

2018. márc. 14. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!