Menstruálok és nagyon erős. A barátom azt akarja h ma vele aludjak de én így nem akarok mert tuti átfogok ázni. Mit mondjak neki? Tampon csak a mini megy fel és azzal is atazok.19l
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 17:27
1/8 anonim válasza:
Mondd el az igazat. Meg fogja érteni.
3/8 anonim válasza:
Mondd el neki,biztosan megérti. És egyébként szerintem simán aludhatsz vele,ő a barátod és semmit nem kell előtte gáznak érezned.
4/8 anonim válasza:
Ha meg nem érti meg, akkor lehet, hogy nem kéne nagy jövőt szánnod ennek a kapcsolatnak. Persze csak ha elsőre még meredek neki, az nem baj, az én férjem azt se tudta kb, hogy mi az a menstruáció, mielőtt megismerkedtünk, annyira, hogy a kedvéért előástam az iskolában kapott felvilágosító füzetet.
5/8 anonim válasza:
Hogy ázol át a minivel? Cserélni kell rendesen, amikor megtelt. Alá éjszakai betétet tehetsz a biztonság kedvéért.
6/8 anonim válasza:
Asszonypajti, azért két óránként mégse kelhet fel.
7/8 anonim válasza:
Nekem is erős a vérzésem.Én az Aldi saját márkás tamponját használom kibírt egy napot és egy tesi órát.Hanem szeretnél új tampon fajtát használni akkor próbáld ki az Olivia egészségügyi betétjét nekem nagyon sokat bírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!