Mit tegyek hogy a fiúk ne lopják ki, mit mondjak anyukámnak?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok már nagyon erős a szőrzetem lábamat meg karomat borotválom,a hónaljam is.3 hónapja fehér folyásom van és 2 napja nagyon görcsöl alul a hasam.Anya már felvilágosított de neki 15 évesen jött meg és félek hogyha odaállnék elé hogy mondjam el hogy légyszives agyjon egy betétet.Az osztályba még senkinek se jött meg de turkálnak a fiúk és 3 lány a táskánkban...Ofőt nem érdekli (egyben ő az igazgató is)azt mondta oldjuk meg.És minden héten a hetes 4 embert enged hogy benntmaradjon a másik hetestársán kívül és akkor folyton túrkálnak a táskába nekem meg ellopták az ajakbalzsamom (nagyon lila volt a szám mert multkor nagyon hideg volt ezért volt nálam labello) és kidobták az ablakon.Ha betét lenne nálam akkor meg mindenkinek elmondanák.2017. nov. 4. 12:52
1/5 anonim válasza:
Szép kis iskola! Ide nem szeretnék járni.
2/5 anonim válasza:
Kabát zsebbe? Mikor mész ki szünetre úgyis tudsz cserélni. Amúgy valamilyen osztály szintű összefogás kellene ellenük és az igazgató ellen is.
3/5 anonim válasza:
Nekem anyukám magától adott anno egy betétet,amit egy kis szütyőbe rejtett,hogy mindig legyen nálam,mert már 12 év krül voltam,és sose tudni,mikor jön meg.Amúgy lehet kapni betét tartó dobozokat,azokban diszkréten lehet tárolni.
4/5 anonim válasza:
Hiába tárolod diszkréten ha beletúrnak a táskádba. Nálunk is előszeretettel turkáltak a fiúk a lányok táskáiba. Jól elmazsoláztak, ha találtak betétet/ tampont. Ez mind gimi 0. osztályában, 1-2x felhozták témának, hogy xy ezt használ 2 percig volt téma és ennyi. Egy általánosba járó ezt nem tudja hova tenni. Ennek cikizés lesz a vége. Amúgy próbáljatok meg utána nézni, hogy kihez tudtok fordulni az ilyen ügyekkel. Addig meg a kabát belső zsebe vagy a tesi zsákod esetleg ha van tisztasági cuccod abba rejtsed. Amit én szoktam még, hogy a lehető legdiszkrétebb legyek és ne tűnjön fel senkinek semmi tasakos zepibe dobok néhány tampont. 1-2 betetet csak be tuddz tuszkolni 3-4 zsebi közé, ilyennől mondjuk beraksz 3-4et a táskádba, 1et tartasz arra, ha valaki kérne és van akkor a wchez is meg orrfújáshoz is, nem is feltűnő, mert egy átlag suliba úgysincs wc papír.
5/5 anonim válasza:
Meséld el anyukádnak és majd ő bemegy az of-höz - aki pláne még igazgató is - és helyre teszi remélhetőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!