A combom tovén kialakultak ilyen pici szemolcsok. Nem fájnak, nem viszketnek, semmi nincs veluk, de mégis zavarnak. Mit kellene tennem veluk? Ha kivágják kanállal, az fájna?
Ha pici, bőrszínű, fájdalmatlan,enyhén lógós, akkor valszínűleg fybroma.
Bőrdoki megnézi,ált. ártalmatlan, max,zavaró lehet, ha olyan helyen van,pl. hónod alatt.Nekem is ott van és egyre több,nekem leszedték az egészet.
Igen egy kicsit lógnak és tényleg bor szinuek. Canesten krémmel is kenem,nagyon jót tesz neki,bár elvileg ez nem gombás fertozés.. Meg ma szedtem vérehulló fecskefuvet,remélem jót fog tenni neki. A borgyógyászhoz pedig SZEPTEMBERIG nem lehet idopontot kérni... Aki tud Debrecenben valami más megoldást,az írhatna:))
Amugy koszonom az eddigi válaszaitokat!
Szia !
ha fybroma, az semmilyen kenőccsel, krémmel nem fog eltünni, csakis bőrgyógyászati beavatkozással.
Nekem ugy 30 évesen volt először 2-3 db, majd egyre több, most a hónom alatt 10 van,de összesen kb.30.Nem akarlak megijeszteni, semmi káros hatása nincs, max kozmetikailag zavaró!
Nekem bőrgyógyász tünteti el,de sajna mindig jön ujabb.
Nem tudják, mitől van,nekem olyan helyeken jött ki, pl.hónom alatt,belső comb,szemhéjamon,mellem alatt.
Először pici, aztán növekszik,és lóg:(irtó randa,de veszélytelen.
Jobb megszabadulni tőle.
:(
Szomorúan látom,hogy mindíg újjabbak jonnek elo:( foleg,hogy itt a nyár és még csak 16éves vagyok. Mondjuk annyira nem vagyok visszahúzódó,szóval amit én nem szégyelek magamon,akkor azt más sem tekinti annak szerintem. Vagy nem jól gondolom?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!