Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszketnek a szeméremajkaim!...

Viszketnek a szeméremajkaim! Gomba fertőzés, vagy más?

Figyelt kérdés
Ha meg is vakarom, mindig fehér valami jön le az ajkaimról ami nem folyós hanem inkább "szilárdabb" stílusú.. ezután kicsit égetőn fáj.
2011. máj. 17. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
fúj bmeg eszek :@
2011. máj. 17. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:

elsőnek:de utálom az ilyet

minek olvasod ezt evés közben????gondolhatnád hogy ilyen kérdések is vannak és az teljesen normális hogy ha valakinek baja van megkérdezi

kérdezőnek: ez a gomba tünete sajnos

nekem is így kezdődött

irány a doki

2011. máj. 17. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
valszeg fertőzés: vagy baktérium, vagy lehet egysejtű (trihomonas) illetve gomba-fertőzés. Szóval nődokihoz kell menned,az megnézi,lehet h kenetet vesz,elküldi tenyésztésre, és ott kiderül, h mi okozza a fertőzést. Ez azért kell (tenyesztes), h célzottan lehessen kezelni a bajt. Mert ha gomba, akkor olyan kence+kúp kell, ami gombaölő, ha bactérium, akkor bact. ölő.
2011. máj. 17. 19:46
 4/6 anonim válasza:

Az első egy kretén.. hogy lehet vki ilyen -.-"

GOMBA!! Doki:S

2011. máj. 17. 20:41
 5/6 anonim válasza:
Elso nem egy kretén hanem egy feltunesi viszketegseggel rendelkezo faragatlan lény...ebben a téma korben milyen kerdere szamit?arra hogy szivarvany korul ugralnak a poni lovak? :D es a kerdesre: ez valoban gomba .mult even hasonlo tuneteim voltak.. huztam az idot nem ordultam orvoshoz de meg is bantam.. csak batran irany a doki :) sok sikert
2011. máj. 18. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, ha nem akarod, hogy sokkal nagyobb baj legyen!
2011. máj. 18. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!