Abbahagyhatom a fogamzásgátlót ilyenkor?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy egy hónapja Lindynette 20-at szedek, előtte Samba-t szedtem 3 hónapig. A mellékhatások mindkettőnél elég intenzíven jelentkeztek: hányinger, fejfájás, köztes vérzés, és mintha a vércukrom és a vérnyomásom megzavarodott volna. Előtte sose voltam ilyen problémáim, de amióta szedem a fogamzásgátlót 1-szer elájultam és vagy 4-5-ször pedig majdnem. Tegnap este végképp meguntam ezt az egészet, úgy döntöttem, hogy leteszem a fogamzásgátlót, amiből még van 3 szem. (Lindynette) Abbahagyhatom most is vagy szedjem végig a levéllel?
Szia!
A Lindynette egyfázisú, akkor abbahagyom. Köszönöm a válaszod!
igen, van aki nagyon érzékeny rá sajnos..:S szerintem hamár kettő fajtánál is jelentkeztek a mellékhatások, akkor a többi tablettánál is fognak. szerintem hagyd abba a szedésüket (énis lindynette 20 at szedek, azt bármikor befejezheted)
keress fel egy nőgyógyászt persze aki szakszerűbb válaszokat tud adni, pl arról hogy akkor milyen másfajta módszerrel próbálj védekezni ha a gumi nemtetszik.
egyik ismerősöm is ugyanígyvolt, de neki semmilyen módszer nem vált be csak a gumi.. szerintem úgy elég nehéz a dolog, főleg hogy már 30 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!