Bele lehet halni abba, ha egyszerre menstruálok és be van gyulladva a foggyökerem?
Figyelt kérdés
Gennyes duzzanat a fogam alatt és még meg is jött ma. Megérem a holnapot, érdemes-e már egyáltalán időpontot egyeztetni fogorvoshoz, vagy nekem már annyi?2018. márc. 1. 12:53
11/18 anonim válasza:
Azzzzigeeen.. Nem az egészség az első? Maradj otthon ki ne mozdulj mert hideg van.. Fhuu ilyen felfogàst. Meg is érdemelnéd ha lenne valami nagyobb bajod.
12/18 anonim válasza:
Mivel otthonról dolgozol, gondolom nem nagyon kell emberek közé menned, és a társadalmi érintkezés hiányában mintha egy kicsit eltávolodtál volna a valóság talajától.
Menj el fogorvoshoz, és ha az megvan, pszichológushoz is.
13/18 anonim válasza:
Amúgy én röhögök :D Hogy lehet ilyen hülye valaki hogy egy ilyen történetet kitalál. :D De jól csinálod mert sokan kapnak rá. :D
14/18 anonim válasza:
Nekem két gyulladt foggyökerem volt egymás mellett, és még itt vagyok. De lehet, hogy azért, mert nem menstruáltam közben... jézusom.
15/18 anonim válasza:
Nekem gyulladt fogat húztak... Max nem hat annyira az érzéstelenítés
16/18 anonim válasza:
Ezek a válaszok... és csodálkozok az emberiségen.
Nem lesz semmi bajod. Ne húzass fogat a menses elején. És a márciusi holdnaptár szerint 4.-étől lesz illdomos fogorvoshoz menni, komolyabb beavatkozásra.
17/18 anonim válasza:
Bele nem halsz remélhetőleg. Ha szívbeteg vagy, akkor irány az ügyelet antibiotikumért, mert akkor veszélyes nagyon. Egyébként is kell antibiotikum rá, mert valóban rámehet a szívedre, vesédre a genny. Ha van ügyelet a környezetedben, akkor menj el, és írass fel gyógyszert!
18/18 anonim válasza:
Én hallottam ilyen esetről!!! Én is ebben háltam meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!