Bele lehet halni abba, ha egyszerre menstruálok és be van gyulladva a foggyökerem?
Figyelt kérdés
Gennyes duzzanat a fogam alatt és még meg is jött ma. Megérem a holnapot, érdemes-e már egyáltalán időpontot egyeztetni fogorvoshoz, vagy nekem már annyi?2018. márc. 1. 12:53
1/18 anonim válasza:
Az agyad helyén is genny van, ugye?
2/18 anonim válasza:
Ebbe még nem fogsz, de abba hogy nincs agyad annál inkább. :D
3/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy érzem, hogy igen. Fáj a fejem jobb oldala is.
2018. márc. 1. 13:07
4/18 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy a begyulladt foggyökérbe bele lehet halni, ha bejutnak a véráramba a baktériumok a gyulladásból. Lehet rásegít erre a menstruációkor a testemben végbemenő folyamatok. Le se bénulhat akkor a fejem örökre, ugye? :( Reggel kicsit zsibbadt is az állkapcsom.
2018. márc. 1. 13:08
5/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Amúgy fogorvosról hallottál már? :D
6/18 A kérdező kommentje:
Amíg be van gyulladva, addig nem tudnak mit csinálni vele, csak ha lement a gyulladás. Viszont azt már lehet nem érem meg.
2018. márc. 1. 13:20
7/18 anonim válasza:
Őszintén te hàny éves vagy?? Tényleg ennyire hülye vagy vagy csak teteted?? Amúgy meg ha bevan gyulladva szépen elmész a fogorvoshoz, az igaz nem nyúl hozza de ír fel gyógyszert ami leviszi a gyulladást hamar.
8/18 anonim válasza:
És konkrétan mi a hiszti tárgya? Ürügy kell miért nem mész iskolába vagy dolgozni?
9/18 A kérdező kommentje:
Itthonról dolgozom szóval mindegy. :( Gondoltam hátha ír valaki, hogy igen, ő hallott ilyen esetről hogy pont ebbe halt így bele valaki és akkor megijedek és elmegyek azonnal orvoshoz. Így nem tudok elmenni mert nem félek eléggé és még a hó is nagy kint és hideg is van. Szóval nem vagytok valami motiválóak. Cataflamot szedek, majd elmegyek ha elmúlt a hó és a hideg.
2018. márc. 1. 13:39
10/18 anonim válasza:
A fejed hogy bénul le? A tested egészséges, azzal tudsz mindent csinálni de a fejed az ernyedten lóg, futás közben lifeg utánad és bamba pofádból folyik közben a nyál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!