Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Mert ugy tunik,...

Mi lehet ez? Mert ugy tunik, nem menstrualok.

Figyelt kérdés
Ma elmentem wcre (pisilni) es wcpapir hasznalatakor az veres volt. Beraktam egy tampont, de alig tudtam kivenni, mert semmi, meg egy piros folt sem volt rajta. Mi ez ?

2018. febr. 16. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Máshonnan jött a vér.
2018. febr. 16. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Tampont akkor tegyél be, ha már biztosan erős a vérzés. Különben felsértheti a hüvely nyálkahártyáját. Vagy azért volt kevés a vér, mert még csak most kezdődik a menstruáció, vagy mert mégsem menstruáció volt.
2018. febr. 16. 22:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Menstrualok mar, mindig mikor elmegyek pisilni, faj, de nem pisilek sotetet, tehat iszom. De faj, mikozben pisilek es ma pisiles utan par csepp ver is jott, de rozsaszin volt, nem az a piros menstruacios ver, mi van velem?
2018. febr. 17. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem értem. Most akkor a vizeletedben látsz vért vagy menstruálsz? Mert a leírásod alapján inkább megfáztál.
2018. febr. 17. 18:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Furcsan mondtam, szoval maga a vizeletem nem veres, ma pl utana csopogott kb ket csepp rozsaszines ver (?). Ez egy "egyszeru" felfazas lehet?
2018. febr. 17. 19:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Pisilés során a hüvely bejáratáig folyt menstruáció lecsöpöghet. A következő pisilés előtt töröld meg magadat. Ha akkor véres a wc papír, akkor biztosan menstruálsz. Semmi tüneted nincs, mint ami menstruáció alatt szokott lenni?
2018. febr. 17. 19:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem, es tuti nem menstrualok, se tampont se betetet nem hasznalok most, nem folyik semmi. A pisiles szokott fajni, es eddig ketszer volt ver, ha annak nevezheto
2018. febr. 17. 19:38
 8/12 A kérdező kommentje:
De egy-ket csepp
2018. febr. 17. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha fáj a pisilés, akkor valószínűleg felfáztál. Szedj tőzegáfonya kapszulát, nekem az sokat segített. Valamint igyál sokat. Ha nem javul, menj el dokihoz is.
2018. febr. 17. 19:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Igen megijedtem..
2018. febr. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!