Fél éve menstruálok kb nem mondtam el anyámnak mit tegyek?
Figyelt kérdés
fél éve menstruálok és anyunak nem mondtam el és most amikor nem voltam itthon belenyúlt a szekrényembe és megtalálta a betéteket hogy magyarázzam el neki ezt az egészet most nincs itthon de 2 óra múlva már itthon lesz segítsetek könyörgöm mit mondjak neki??????????????,2018. febr. 3. 16:17
1/26 A kérdező kommentje:
könyörgöm segítsetek
2018. febr. 3. 16:18
2/26 anonim válasza:
miért nem mondtad el neki?
nem kell neki elmagyarázni a helyzetet, ő is nő, régebb óta menstruál, mint te, meg fogja érteni. Maximum arra kérdez rá, hogy miért nem mondtad el, de abban mi nem tudunk segíteni.
3/26 anonim válasza:
De miért gond az, ha menstruálsz? Miért nem mondhatod el anyukádnak? Túl fiatal vagy hozzá? Azért anyukád is sejtheti, hogy előbb-utóbb meg fog jönni neked. Ez természetes dolog, mi a baj vele?
4/26 anonim válasza:
Úristen most mi lesz...
Miért kell ennyire jajveszékelni amiatt mert nem mondtad el?
5/26 anonim válasza:
A saját anyád nem vette észre rajtad fél évig h már menstruálsz???
6/26 A kérdező kommentje:
12 és fél éves vagyok
2018. febr. 3. 16:24
7/26 A kérdező kommentje:
nem voltak különös jelei
2018. febr. 3. 16:27
8/26 anonim válasza:
édesistenem .. mi ezen akkora tragédia ?? valaki segítsen megérteni a mai fiatalokat könyörgöm!!!
9/26 A kérdező kommentje:
az a tragédia hogy nem mondtam el neki és most meg remegek hogy mit fog szólni ha hazajön másfél órám maradt
2018. febr. 3. 16:30
10/26 anonim válasza:
Ès most mit stresszelsz emiatt ha anyád emiatt bánt tèged a kkor egy kretèn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!