Akinek hasonló problémája van mint nekem, talált már megoldást rá? (bővebben lent)
Ugyan nem én, de egy barátnőmnek van ilyen problémája. Főleg az arcszőrzete zavarja, ugyanis sötét a haja is.
Kipróbált mindenféle hormonkészítményt, fogamzásgátlót, orvosról-orvosra járt, a lézeres eltávolítást is kipróbálta, de egyik sem vált be, végül is sajnos egyik sem vált be, így hát az arc szörzetét napi szinten csipegeti, sűrűn gyantáz.
De azért próbálj meg elmenni orvoshoz.
Mintha rólam beszéltél volna...én is voltam már több orvosnál is de eddig hiába szedtem bármilyen gyógyszert nem segített. Az arcom miatt járok villanófényes kezelésre de az is csak kevés ideig hat mert ha kihagyok több időt akkor ugyanúgy visszanő az is ami addig nem nőtt. Emellett sok szőke szőr is van ami azért szintén kellemetlen.
Azért köszönöm a válaszod és remélem valaki tud írni valami jót is..még bízom benne egy kicsit habár egyre kevésbé sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!