Mi a fene lehet?
Mert nagyon rettegek egy esetleges terhességtől.
Igen,mindent pontosan betartottam,az előírásnak megfelelően szedtem. Még 1 gyógyszermentes nap van,ma nagyon remélem,hogy megjön... De ebben az esetben még az előváladéktól sem kellene tartanom,akkor mégis miért nem jön meg?
Rendes szedés mellett nincs peteérés. Pont ezért nem tud megtermékenyülni sem. Szóval én a terhesség miatt nem aggódnék.
Nézd, mit találtam a betegtájékoztatóban:
"A nők egy részénél előfordulhat, hogy nem jön meg minden hónapban a havivérzésük, amikor a sárga tablettákat szedik. Ha Ön a Zoely-t minden nap utasítás szerint szedte, akkor nem valószínű, hogy terhes (lásd még a 3. pontban: \"Ha egy vagy több havivérzése kimarad\")."
Forrás: [link]
Szóval no para!
Figyelj, ha ez a tájékoztatóban van, akkor nyilván hihetsz neki. Ennyire ne parázz, mert az tönkreteszi a szexuális életet.
Én 3 éve szedek fogamzásgátlót. A barátom mindig bennem élvezett el a kapcsolatunk alatt. Nem használtunk semmi mást. Nem lettem terhes. Nyilván, mivel erre van a fogamzásgátló. :D Ha amúgy is használtok gumit, akkor ne szedj fogamzásgátlót, mert úgy semmi értelme hormonnal tömni magadat.
Nekem mindig csak épphogy van valami. Ezen ne aggódj.
Amúgy meg belevan írva, hogy az első három hónapban még ,,türténhet ez-az,, Úgy értem hogy nem jön meg, vagy h nem a hétnapos szünet alatt. Később majd beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!