Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Itt fogamzásgátlóval mindenki...

Itt fogamzásgátlóval mindenki terhes lett vagy mi a fene? Mire jó ez a bogyó, ha mindenki retteg mellette? Én is szexeltem első hónapjában, mert tájékoztató szerint lehet itt meg mindenki letépi érte az ember fejét? Mostmár parázhatok én is.

Figyelt kérdés

2018. febr. 1. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Csak ha nem a leírás alapján szeded
2018. febr. 1. 11:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Már tényleg teljesen elbizonytalanítottak az itt olvasottak. Pedig vártunk is több, mint egy hetet a kiegészítő védekezés nélkülivel meg rendesen bevettem mindet.
2018. febr. 1. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis,nem kell paráznod.Ha a doki nem mondta ,mikor felírta,hogy ajánlatos végigszedni az első levelet és csak utána elhagyni a kiegészítő védekezést,akkor mégis honnan tudtad volna..?

Az a probléma,hogy,hogyha megnézed a legtöbb ilyen témájú kérdést,akkor az szűrhető le,hogy egyeseknek még az értő olvasás sem megy(mondjuk 60-as IQ-val biztos nem lehet egyszerű).

Emellett,ha valaki elfelejti bevenni vagy össze-vissza szedi,persze,hogy befigyelhet a gyerek.

2018. febr. 1. 11:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Kokrétan azt mondta, rögtön véd. Mivel kicsit később vettem be, 23 órával a vérzés jelentkezése után kb inkább vártunk is ugye (tájékoztató úgy írja első 5 napig okés, csak 1 hét kieg. kell). Köszönöm a válaszaitokat! :)
2018. febr. 1. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Sokan nem veszik figyelembe, hogy például az antibiotikumot üti a fogamzásgátló hatását. Így aztán hiába szedik, ha nem véd. A többség így lesz terhes, csak azt nem mondják. A másik, amikor összevissza szedik, mert nem tudják, hogyan is kell. Nagyon sok sokkoló kérdést lehet itt a nők egészsége témakörben és a fogamzásgátlás témakörben is olvasni. Csak pár példa a mostani kérdések közül:

Hogy alakul fogamzásgátló mellett a megvonásos vérzés és a menstruáció?

A fogamzásgátló 17. szeménél tartok, de vérzés jelentkezett, így elkezdtem a következő levelet. (?)

Fogamzásgátló bevétele után 11 órával hasmenésem volt. Hat a tabletta? Mert csak azt írja a tájékoztató, hogy a bevétel után 4 órával már nem gond a hasmenés.

Igen, ilyen kérdésekre bukkanok nap mint nap. Benne van minden abban a tetves tájékoztatóban, mégse tudják értelmezni. Sokszor le szoktam döbbenni. Na az ilyenek szoktak általában terhesek lenni tabletta mellett.

Ha úgy szeded, hogy a tájékoztató írja, és a gyengítő körülmények esetében használtok kiegészítő védekezést, akkor nem lesz gond. Én 3 éve szedem, és minden rendben van velem. Mert szerencsére tudom értelmezni a tájékoztató szövegét. :D

21N

2018. febr. 1. 12:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3 évig szedtem fogamzásgátlót és nem lettem terhes. Mindig ugyan abban az időben bevettem ha beteg voltam és gyógyszert szedtem vagy gumi pluszba vagy sehogy mert betegen nem sok kedve van az embernek. Nem kell aggódni.
2018. febr. 1. 12:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek is! :)
2018. febr. 1. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt ezen az oldalon mindenki fogamzásgátló meg óvszer mellett lesz terhes, de megszakítással 20 év alatt egyszer sem. Igaz a tudomány mást mond, de hát a gyakoris Jóska jobban tudja. :D Erre tényleg ne adj semmit.

Sokan akik azt írják, hogy védekezés mellett lettek terhesek, azok

1, nem szedtek fogamzásgátlót és óvszert csak messziről láttak egyszer a Tescoban

2, nem tudják, hogy kell bevenni rendesen. Nem ugyanakkor szedik, azt sem tudják mikor vannak 12 órán belül, kihagynak szemeket vagy nem tudják mi gyengíti a hatását

3, a végén húznak óvszert, előtte nélküle csinálják 2-3 másodpercig, 2-3 tolásig, amit persze stopperrel vagy strigulákkal számoltak

A másik meg, hogy rengeteg ember nem tudja a mellékelt tájékoztatókat értelmezni.

Mindig az a mérvadó amit a tájékoztató ír. Nem írnák bele, hogy rögtön vagy 1 hét múlva hat, ha nem így lenne.

Én 5 éve szedek fogamzásgátlót, soha nem volt semmi baj vele. Ha beteg voltam vagy gyógyszert szedtem, akkor megkérdeztem az orvost vagy a gyógyszertárost, hogy van-e kölcsönhatás stb. Ha valami volt, akkor használtunk óvszert vagy nem volt semmi. Igazából ez ennyire egyszerű. :D

2018. febr. 1. 14:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Nos, ha valaki később hasonlóan kicsit kétségbe kezdene esni és idetalál: a 3. tablettamentes napon megjött a megvonásos vérzésem, szóval elég valószínű, hogy nem lettem terhes. Tehát valóban: ha a tájékoztatóban írtakat tudja valaki értelmezni és betartani, nem lesz gond. :D
2018. febr. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!