Itt fogamzásgátlóval mindenki terhes lett vagy mi a fene? Mire jó ez a bogyó, ha mindenki retteg mellette? Én is szexeltem első hónapjában, mert tájékoztató szerint lehet itt meg mindenki letépi érte az ember fejét? Mostmár parázhatok én is.
Dehogyis,nem kell paráznod.Ha a doki nem mondta ,mikor felírta,hogy ajánlatos végigszedni az első levelet és csak utána elhagyni a kiegészítő védekezést,akkor mégis honnan tudtad volna..?
Az a probléma,hogy,hogyha megnézed a legtöbb ilyen témájú kérdést,akkor az szűrhető le,hogy egyeseknek még az értő olvasás sem megy(mondjuk 60-as IQ-val biztos nem lehet egyszerű).
Emellett,ha valaki elfelejti bevenni vagy össze-vissza szedi,persze,hogy befigyelhet a gyerek.
Sokan nem veszik figyelembe, hogy például az antibiotikumot üti a fogamzásgátló hatását. Így aztán hiába szedik, ha nem véd. A többség így lesz terhes, csak azt nem mondják. A másik, amikor összevissza szedik, mert nem tudják, hogyan is kell. Nagyon sok sokkoló kérdést lehet itt a nők egészsége témakörben és a fogamzásgátlás témakörben is olvasni. Csak pár példa a mostani kérdések közül:
Hogy alakul fogamzásgátló mellett a megvonásos vérzés és a menstruáció?
A fogamzásgátló 17. szeménél tartok, de vérzés jelentkezett, így elkezdtem a következő levelet. (?)
Fogamzásgátló bevétele után 11 órával hasmenésem volt. Hat a tabletta? Mert csak azt írja a tájékoztató, hogy a bevétel után 4 órával már nem gond a hasmenés.
Igen, ilyen kérdésekre bukkanok nap mint nap. Benne van minden abban a tetves tájékoztatóban, mégse tudják értelmezni. Sokszor le szoktam döbbenni. Na az ilyenek szoktak általában terhesek lenni tabletta mellett.
Ha úgy szeded, hogy a tájékoztató írja, és a gyengítő körülmények esetében használtok kiegészítő védekezést, akkor nem lesz gond. Én 3 éve szedem, és minden rendben van velem. Mert szerencsére tudom értelmezni a tájékoztató szövegét. :D
21N
Itt ezen az oldalon mindenki fogamzásgátló meg óvszer mellett lesz terhes, de megszakítással 20 év alatt egyszer sem. Igaz a tudomány mást mond, de hát a gyakoris Jóska jobban tudja. :D Erre tényleg ne adj semmit.
Sokan akik azt írják, hogy védekezés mellett lettek terhesek, azok
1, nem szedtek fogamzásgátlót és óvszert csak messziről láttak egyszer a Tescoban
2, nem tudják, hogy kell bevenni rendesen. Nem ugyanakkor szedik, azt sem tudják mikor vannak 12 órán belül, kihagynak szemeket vagy nem tudják mi gyengíti a hatását
3, a végén húznak óvszert, előtte nélküle csinálják 2-3 másodpercig, 2-3 tolásig, amit persze stopperrel vagy strigulákkal számoltak
A másik meg, hogy rengeteg ember nem tudja a mellékelt tájékoztatókat értelmezni.
Mindig az a mérvadó amit a tájékoztató ír. Nem írnák bele, hogy rögtön vagy 1 hét múlva hat, ha nem így lenne.
Én 5 éve szedek fogamzásgátlót, soha nem volt semmi baj vele. Ha beteg voltam vagy gyógyszert szedtem, akkor megkérdeztem az orvost vagy a gyógyszertárost, hogy van-e kölcsönhatás stb. Ha valami volt, akkor használtunk óvszert vagy nem volt semmi. Igazából ez ennyire egyszerű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!