Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi a fene?! Ég is piros is?

Ez mi a fene?! Ég is piros is?

Figyelt kérdés
Az egész tegnap kezdődött. Szörnyű piros odalenn előről egészen a gátamig, ég. Semmi folyás változás, csak ég. Ez kb minden hónapban előjön, de 1 nap alatt lezavarom egy krémmel, de most elfogyott. Mi lehet ez? Most vettem 2 napja új fajta tisztaságit, lehet ez a baj? Azt hiszem parfümös de már nem tudom mit gondoljak. Amúgy is pocsék, úgyhogy tettem be a régi beváltból. Szerintetek megéri 50 dbt kidobni? Azóta jobb.12/L
2017. febr. 22. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Bőr irritáció mely benne lévő valamilyen féle anyag irritálja ott lent.
2017. febr. 22. 23:23
 2/5 anonim válasza:

Most akkor vegulis tudod, mi ez?

Nem kell kisobni, add oda vaalkinek, aki nem erzekeny. Baratno, csaladtag...

2017. febr. 22. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Kerüld az illatosított dolgokat, a műszálas fehérneműket és ha így is rendre jelentkezik az égés akkor irány a nőgyógyász.

A betétet nem kell kidobni, az emberek jó részénél nem okoz semmilyen problémát és irritációt az illatosítás, majd anyukád elhasználja, vagy odaadhatod egy barátnődnek.

2017. febr. 23. 01:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Azert az nem normalis,h havonta elojon.Nincs osszefuggesbe a menstruacioddal vagy nem tudod valamihez kotni?Lehet nem ezt a kremet kellene hasznalnod vagy jo a krem viszont az egy napos kezeles csak annyira eleg,h az ego erzest elmulassza,de a problema nem szunik meg es egy ido utan ujra felerosodik.Probald meg,h meg azutan is kened par napot,h mar nem eg,ha ugy sem szunik meg vegleg,akkor menj el orvoshoz.
2017. febr. 23. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mára elmúlt. + meg is jött. Lehet az új tisztasági volt. Senki nem használ az ismerettségemből. Szerintem megtartom és kiszellőztetem belőle a cuccot:) Amúgy sem szeretrm, de megoldom.
2017. febr. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!