Ez mi a fene?! Ég is piros is?
Figyelt kérdés
Az egész tegnap kezdődött. Szörnyű piros odalenn előről egészen a gátamig, ég. Semmi folyás változás, csak ég. Ez kb minden hónapban előjön, de 1 nap alatt lezavarom egy krémmel, de most elfogyott. Mi lehet ez? Most vettem 2 napja új fajta tisztaságit, lehet ez a baj? Azt hiszem parfümös de már nem tudom mit gondoljak. Amúgy is pocsék, úgyhogy tettem be a régi beváltból. Szerintetek megéri 50 dbt kidobni? Azóta jobb.12/L2017. febr. 22. 23:17
1/5 anonim válasza:
Bőr irritáció mely benne lévő valamilyen féle anyag irritálja ott lent.
2/5 anonim válasza:
Most akkor vegulis tudod, mi ez?
Nem kell kisobni, add oda vaalkinek, aki nem erzekeny. Baratno, csaladtag...
3/5 anonim válasza:
Kerüld az illatosított dolgokat, a műszálas fehérneműket és ha így is rendre jelentkezik az égés akkor irány a nőgyógyász.
A betétet nem kell kidobni, az emberek jó részénél nem okoz semmilyen problémát és irritációt az illatosítás, majd anyukád elhasználja, vagy odaadhatod egy barátnődnek.
4/5 anonim válasza:
Azert az nem normalis,h havonta elojon.Nincs osszefuggesbe a menstruacioddal vagy nem tudod valamihez kotni?Lehet nem ezt a kremet kellene hasznalnod vagy jo a krem viszont az egy napos kezeles csak annyira eleg,h az ego erzest elmulassza,de a problema nem szunik meg es egy ido utan ujra felerosodik.Probald meg,h meg azutan is kened par napot,h mar nem eg,ha ugy sem szunik meg vegleg,akkor menj el orvoshoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mára elmúlt. + meg is jött. Lehet az új tisztasági volt. Senki nem használ az ismerettségemből. Szerintem megtartom és kiszellőztetem belőle a cuccot:) Amúgy sem szeretrm, de megoldom.
2017. febr. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!