Menstruáció közti vérzés?
Figyelt kérdés
Beteg voltam egy hétig (vasárnap kezdődött) kaptam antibiotikumot, 2 csomagot is. Rá következő szombaton pedig elkezdtem barnázni (ma múlt el), pont azokon a napokon volt ovulációm is. Mit jelenthet? Lehetséges hogy a gyógyszertől van? Terhesség jele is lehet? (Védekezünk a párommal.)2018. febr. 19. 17:52
1/4 anonim válasza:
Az antibiotikum bezavarhat a ciklusba,de akár az ovuláció miatt is lehetett.
A beágyazódási vérzés csak 1 napig tart,de ha védekeztek,akkor a terhesség azért kizárható.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért ilyenkor szoktam parázni, meg ha jól tudom akkor a beágyazódás az menzesz előtt egy héttel van és nem pedig kettővel.
2018. febr. 19. 18:01
3/4 anonim válasza:
Körülbelül,igen.2 héttel mensi előtt van ugye a peteérés,tehát akkor még semmiképpen sem beszélhetünk beágyazódásról.
Ha parázol a gumi miatt,akkor nézzétek meg aktus után,hogy nem szakadt-e ki.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg ovulációs vérzés volt. Hogy miért jelentkezett most, míg korábban nem, arra magyarázat lehet az antibiotikum. Mondjuk ha ez több cikluson át ismétlődik, és ha mensi előtt is 24-48 órákat barnázol, akkor lehet gyanakodni némi ösztrogéndominanciára, amit kis életmódbeli odafigyeléssel helyre lehet billenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!