Szerintetek? Ez normális?
Sziasztok!
Én egy (majdnem) 14 éves lány vagyok, és még nem jött meg az első. Folyásom már kb.1 éve van, a puncim szőrös, viszont a hónaljam nem. A cicim kb. 2-3 éve nő. Szóval annyi a lényeg, hogy múlt hét kedden egész nap nagyon fájt az alhasam környéke, és aznap este barna foltot vettem észre a bugyimon. Ez még így volt 3 napig, majd pénteken elmentem úszni. Azóta nem találtam meg a foltot. Mit tegyek? Ez normális?
Légyszi csak normális válaszokat!
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Jöhet még ;)
Ez volt az első menstruációd. Egyelőre kevés vér távozott. Ha csak kevés vér van, akkor az lassan ér ki a hüvelyből, és mire a bugyidig ér, megalvad, megbarnul.
Múlt hét kedd volt az első ciklusod első napja. Valószínűleg a 28. nap körül ismét vérzel majd. De ez nincs kőbe vésve, mert ilyenkor még rendszertelen, időbe telik, míg beáll.
Mindenesetre letölthetsz a telódra egy periódusnaptárt (sok ingyenes van) és abba bejelölheted az előző vérzésed. Meg majd a következőt. Segít, hogy számon tudd tartani. Később kalkulálni fogja neked, hogy mikorra várhatod a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!