Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nők szeretitek a betét...

Lányok nők szeretitek a betét használatát és érzését?

Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Gusztustalan.
2018. febr. 15. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de bizonyos napokon muszáj használni.
2018. febr. 15. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Undorodom tőle. Mikor megvolt fiatalabb koromban nagyon utáltam azokat a napokat. Tamponra váltottam így már nem zavar.
2018. febr. 15. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem állhatom, viszketek tőle, vagy hozzáragad a szárny a bőrömhöz/ruhámhoz. A szárnynélküli hamar felválik a bugyiról így félre folyik aminek nem kéne. De a tampont nem szeretem még ennyire sem, úgyhogy akkor amikor muszáj akkor kibírom.

(21N)

2018. febr. 15. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nincs is kellemesebb dolog, mint kivenni a tasakjából. Itt már kezdi: összeragad. Nem baj, szétszedjük. Jó, akkkor az egyik szárnyat hozzáragasztjuk a bugyihoz, de persze gyűrődik a nyomorult, összeragad. Jön a másik, ugyanígy. Na nem gond! Jó lesz az. Felhúzzuk a bugyit - közben persze arrébcsúszik, mert ott nen ragad, ahol ragadnia kéne. És akkor érzed, ahogy keresztben áll, meg amúgy combodhoz is hozzátapadt, nem mellékesen pedig az a rész, aminek a vért kéne felszívnia valamiért szintén a combod közelében köt ki. Jó, akkor elölről...

Nyaranta amúgy még jobb, mert a 70 fokban még ad egy kis plussz meleget, bepállik a segged, és izzadsz benne, mint a ló.

Szóval igen, egy élmény:)

2018. febr. 17. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!