Nehezen szoktátok meg a tampont? Használatát, Érzést?
Figyelt kérdés
Most használok először tampont és olyan furi hogy nincs bent betét mégis bárhova mehetek.Eddig csak betétet használtam.Nektek nem volt furcsa?2014. ápr. 20. 09:27
1/8 anonim válasza:
Nekem is furcsa volt de jo ertelemben. Mondjuk nekem kenyelmetlen volt eloszor nert nem raktam fel normalisan....
2/8 anonim válasza:
Nem volt furcsa, viszont volt,hogy betétet használtam, az annyira rossz volt,hogy folyik... nem bírtam sokáig és tettem be tampont!
3/8 anonim válasza:
Nekem elég érzékeny az a terület, a tampontól néha megfájdul a hasam, ha valamiért nem sikerül rendesen berakni, de mikor profin sikerül, olyan érzés, mintha ott sem lenne.
4/8 anonim válasza:
én konkrétan 3 napja próbáltam ki először és nagyon meglepődtem hogy elsőre felment. De egy kicsit égető érzés volt.Nem kimondottan rossz de nem ez lesz a kedvenc hobbim. Kétségtelenül kényelmesebb mint a betét.
5/8 anonim válasza:
Utolsó, ha égető érzés akkor ott valami nincs rendben!
6/8 anonim válasza:
Nekem mindig görcsöl tőle a hasam, és akárhogyan (tényleg akárhogyan) rakom fel, minimum a kihúzószálat érzem, ami marhára kényelmetlen. Nekem a betét tökéletesen megfelel, nincs vele semmi bajom. Még nagyon erős vérzés esetén is tökéletes.
Szóval én nem szoktam meg, és szerencsére soha nem muszáj, szóval nem is fogom megszokni :D
7/8 anonim válasza:
Én már évek óta tampont használok tisztasági betéttel. Van, hogy kellemetlen, nekem is előfordul, hogy görcsöl a hasam mikor felteszem a tampont. Először fura volt, de megváltás volt a betéttől megszabadulni, mindig összevéreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!