Mikor kezdhetem el a Vagilact-Q használatát?
Ma vettem, meg nem tudtam hogy nem mindegy, mikor kezdem el, így lehet hogy most nem is kezdhetem el használni?
A papíron ez áll:A menstruáció első napja előtt 10 nappal kezdjük és \ vagy azonnal e menstruáció után kezdjük el használni.
Viszont nekem vasárnap múlt el a menstruációm, fogamzásgátlóz szedek, azt szombaton kellett elkezdenem. Ma kedd van. Elkezdhetem ma, vagy már késő?
Elkezdheted nyugodtan.
Az a lényege, hogy amikor vérzés van, akkor ne használd, mivel akkor nem hatásos.
Azért írták, hogy vagy vérzés előtt 10 nappal, hogy mire megjön a vérzés, addigra el legyen használva, tehát ne kelljen a használatát megszakítani a vérzés miatt.
Vagy vérzés után, hisz akkor már nincs vérzés, így nem kell attól félni, hogy nem lesz akkor is a vérzés miatt hatásos.
Az a lényeg, hogy két vérzés közt legyen használva, legyen megcsinálva a teljes kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!