Hogyan magyarázzam el a tampon/betét használatát?
sztem ha te magad is zavarban vagy (ami azért érthetö) akkor kellene keresni olyan újságcikkeket vagy ilyen felvilágositó füzeteket amikben ezek le vannak irva, vagy esetleg megbizhato weblapok amiken leirják és ha még kérdése van akkor mond neki h nyugodtan fordulhat hozzád.
remélem ezeken az oldalakon találsz valami okosat :)
Igen a tamponokba/betétekbe van használati útmutató,most így hirtelen nemtudom hanyadikos lehet a lányok,de nekünk 6.ba volt külön lányoknak felfilágositás mit hogy tegyünk meg,hogy a tampon még nem javasolt meg ilyenek,szerintem ez már minden iskolában van.
Ott kapnak is majd ilyen csomagot is ami nagyon jól leírja!
Aztán 8.ba közösen a fiúkkal lesz a szexről is felvilágositás,persze ez van ahol csak arról szól,hogy védekkezz és kész van ahol pedig nagyon jól elmondanak mindent. :)
Elég valoszinű,hogy neki is elég kínos lenne erről beszélni,ha megjön neki gondolom úgyis szólni fog neked és majd megis kérdezheted,hogy hogy szeretne erről tudni??? :)
Engem nem zavart volna ha az apukám barátnője világositott vólna fel,főleg,hogy tudok erről a témáról is beszélni,azután meg a barátnőimmel úgyis megbeszélünk mindent szóval..
De hidd el ha oda kerül a helyzet akkor tudni fogod mit is tegyél.éS esetleg a jelenlegi párodnak a véleményét is kikérdezhetéd majd,hogy szerinte hogy is magyarázhatnád el?
De szerintem még lesz pár év amíg megjönn neki bár ki tudja.
Anyukámnak 10 évesen jött meg.
Nővéremnek 15 évesen
Nekem pedig 13 évesem (vagy 12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!