Kellementlen illatú fehér folyás? Ez normális volna még?
Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de mindenhol ezt látni/hallani/olvasni, hogy a mindennapos fehér folyás színtelen, szagtalan, netán a napvégére ha megszárad enyhén sárgás. Ez nálam addig még stimmel is hogy színtelen meg a többi, de hogy szagtalan???
Ha nagyon szagolgatom nekem van egy enyhe savanykás szaga, de nem is tudom igazán leírni. Nem érzik messziről, vagy a nadrágom/bugyim nem büdös, esetleg ha pucérra vetkőzök sem érzem a szagát, csak ha szagolgatom közelről...
Ez normális volna? Végülis minden testnedvnek van valamilyen szaga normális esetben, nem?
Teljesen normális!:)
Azért azt ne várd, hogy minimum 8 óra után is rózsa illatú legyen a kegyed!:)
Dehogy szagtalan! Mensi előtt és után savanykásabb szagú, középidőben pedig kicsit más, kellemesebb, ennek a szagnak óriási szerepe van a szexuális izgalom felkeltésében, sokszor ez tesz tudat alatt vonzóvá a férfiak számára.
És persze az sem mindegy, hogy a váladék friss, vagy egy-két napja pang, mert a levegővel érintkezve nyilván bomlik.
Az sem igaz, hogy színtelen. Mensi előtt és után kevesebb van, fehér, krémes. Ahogy közeledsz az ovulációhoz, a mennyisége megnő, átlátszóvá, tojásfehérje-szerűvé, nyúlóssá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!