Gusztustalan csőmell ellen semmit se lehet tenni?
Nem tudom, hogy a többi válaszoló valaha is volt -e ilyen helyzetben, én voltam.
13 évesen jöttem rá, hogy soha az életben nem lesznek normális melleim. Barki mondja, hogy fogadd el magad, nem érti meg, hogy ez a noiessegunk rovására megy. Én sem éreztem jól magam vele, utáltam strandolni, mindenhogy lógott, nem lehetett egy normalis ruhat felvenni mert 10cm volt a két mellém között, és utáltam bárki előtt levetkőzni.
Nem tudom, hogy ez most elkeserít -e, vagy sem, de erre az egyetlen megoldás a plasztika. 175cm vagyok, 60kg-san, 90kg-san, és a mostani 70kilommal is borzalmasan néztek ki.
Végül eldöntöttem, ez így nem marad, nő akarok lenni én is, nő igazi mellekkel, nem orangután cicikkel. 20 évesen kikeveredtem egy fos kapcsolatból, elkezdtem fogyozni, edzeni es minden létező munkát bevallaltam egy nyáron keresztül, hogy ha már nem leszek egy dagadt sz.r, akkor megcsinaltatom a melleim.
(Szerintem, de ez csak feltételezés, a botrányos melleim megadták az alaphangulatot ahhoz, hogy így elhizzak, nem voltam boldog előtte sem a testemmel, nem szerettem vele foglalkozni)
Tavaly dec.12.en műtöttek 21 évesen és életem legeslegjobb döntése volt.
Szóval fel a fejjel, kezdj el felrerakni rá, ki fogod bírni addig. Vannak mély pontok, sokszor, de gondolj arra, hogy milyen gyönyörű leszel majd :)
Hát igazából már nőttek egy picit, meg sokszor kikerkednek, szal hogy ha nőnek és formásodnak még egy kicsit hagyom a műtétet, mert amúgy rendben vagyok testileg. Mindenesetre köszönöm a válaszod, nem lehetett könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!