Gusztustalan csőmell ellen semmit se lehet tenni?
Szegénykém :-)
Sajnos nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Hidegre kerekedik?
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de idővel megszokod. Ha nem, akkor pedig csak 18 éves korod után műttetheted meg.
nekem is mindenféle problémám van a melleimmel, befelé fordulós mellbimbó, kicsi, aszimmetrikus, vásároltam a 20ezres melltartókat, hogy legalább ruhában jól nézzek ki. A párommal nagyon sokáig melltartóban szexeltem, meg ilyenek..
de tudod annyira butaság. olyan párom van aki elfogad úgy, ahogy vagyok, és tetszem neki mindennel együtt, és még ezekért a defektes cicikért is megőrül. megértem ha majd mégis az operáció mellé teszed a voksod, tényleg, de addig is próbáld meg elfogadni, és szeretni magad.
Ez tényleg nem tesz jót egy nő/lány egójának sem, de egy ideig nem sokat tudsz tenni. Vagy mégis?
Az úszás (ha van a közeletekben uszi), a mellett erősítő kardió-gyakorlatok, súlyzósás, stb. sokat segít - keress videókat a YT-on!
Nekem 17 éves koromig 2 szúnyogcsípésem volt, utána sem lettek nagy didkóim (B-s melltartót hordok 40 évesen is) Mikor 25 évesen elkezdtem tanítani, némely hetedikes diákomnak nagyobb mellei voltak - gondolhatod, mekkora lehetett az önbizalmam...
A plasztikázást ne kapkodd el, mert még sokat nősz, fejlődsz a korodból kiindulva.
Ne aggódj! A mellek mérete és formája egész életedben változhat. Nekem tinikoromban ilyen furán hegyes mellem volt, még a ruhán is átütött, csak a szivacsos melltartón nem. Ma már teljesen kerek.
Meg amúgy annyiféle mell van... ne hidd, hogy mindenki másé tökéletes! A tied meg amúgy is fog még nőni és változni. Addig is, ott a szivacsos melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!