Rendszeresen visszatérő hólyaggyulladással küzdök. A menstruációm is rendszertelen. Volt vizelettenyésztés, tele baktériummal a vizelet. Addig vagyok jól míg az antibiotikumot beszedem. Van valakinek hasonló problémája?
Az orvos mit mond?? Lehet olyan baktériumban van a hólyagodban amit elég nehéz onnan kirobbantani. Szerintem nem elég egy adag antibiotikum. Inkább több kéne.
Nekem méhgyulladásom volt és 3 antibiotikum kúra után lettem jobban.
Huh, hát az lehetséges. Hólyagtükrözést nem akarnak csináálni? Vagy valamit? Megtalálni az okot?
Lehet megkéne próbálnod kicsit természetesebb szerekkel hátha az segítene. Tőzegáfonya kapszula, stb.
Ja tényleg kimutatható. Hát nem tudom. Szerintem ez olyan mint ami nekem volt a méhgyulladásomnál. Azt mondta az orvos ha nem múlik el a gyógyszerek beszedése után akkor kaparásra kell mennem nincs-e a méhemben valami olyan baktérium. Aztán a 3. antibiotikum kúra után elmúlt.
Azért írtam a hólyagtükrözést hogy lehet azzal megtudnák nézni mi a helyzet ott bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!