Rezia fogamzásgátlót írtak fel mivel 35 kilót fogytam életmódváltással és rendszertelen lett a menstruációm semmi eltérést nem volt. Most a 18. napmegjött a menstruáció, ilyenkor abba hagyjam es elkezdjek egy új levél gyógyszert vagy mi lehet az oka?
Fogamzásgátló szedése alatt nincsen menstruáció.
Eddig rendszertelen volt,most meg egyáltalán nincs mensid.Ez ,ami van,megvonásos vérzés(a hormonok okozzák,amit szedsz).
Hány kg-ra fogytál le?Nem lettél túl sovány?
Azért már annyira nem kellene.Ez már nagyon közelít az ideálishoz.:)
Nem értem,hogy sima életmódváltás miért zavar be a ciklusba,inkább a koplalás szokott.
Hirtelen fogytál?
Ha csak most kezdted szedni,akkor normális a közti vérzés,biztos írja a tájékoztató is.
De a fogamzásgátló mellett nem menstruáció van,szóval nem értem,hogy mitől állna be,mikor blokkolja a természetes vérzésedet.Csak ártasz vele magadnak.Persze,te tudod.
Folytasd!A hormonokra így reagál a szervezeted,majd megszűnnek ezek a köztes vérzések,idővel.És ugyanúgy hagyd ki a szünetet(placebo tabletták),ahogy írja a betegtájékoztató.
Vérzés a menstruációs időszakok között
"A Rezia filmtabletta szedésének első néhány hónapjában nem várt vérzés jelentkezhet (vérzés azon a héten kívül, amikor a zöld, placebo tablettákat szedi). Orvosának ki kell vizsgálnia az okot, ha ez a vérzés néhány hónapnál tovább tart, vagy csak néhány hónap után jelentkezik először."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!