Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítsen? Most méhnyakr...

Valaki segítsen? Most méhnyakrákom lehet vagy csak az injekció hatása. Főként akinek volt rákja . Deh más is írhat.

Figyelt kérdés

Megnéztem a tüneteket a neten.

- vérzés a hüvelyből nemi aktus közben, után (kontakt vérzés)

- fájdalom a méhszáj területén aktus közben

- rendszertelen igen kevés vérzés

- alhasi panaszok

- szokatlan hüvelyi folyás

Csak ma volt vérzés vagyis csak egy nagyon pici pöty deh arra tippelek h csak kidörzsölte és azért.Amióta megkaptam améhnyak elleni oltást azóta fáj aktus közben a hasamnál .Ez lehet annak az oka?Csak egy bizonyos idő után szkott.A vérzés hát arról sokat nemtok mondani még nem ált be teljesen deh sztem nem rendszertelen annyira.Ezen kívül alhasi panasz nincs asszem csak aktusnál ahogy írtam.Hüvelyi folyásom meg szokott lenni vmiért mindig és ezt sem tom hava tenni h lehet e az oka.Csak az aktus miatti fájdalom a hasmnál okoz gondott ha csináljuk egy ideje már.Várom a segítő válaszokat.Előre is köszönöm

2010. jún. 6. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
CSAK 3 HÓNAPJA ÉLSZ NEMI ÉLETET ÉS NEM KELL MEGNÉZNI? Grat, a dokid is okos.
2010. jún. 6. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Válaszoltam a kérdésedre, ha nem tűnt volna fel. Nulla az esélye, de ha nyugodt akasrz lenni, akkor megkéred, hogy vizsgáljon meg mielőtt beadja a 2.oltást. Nem vizsgált meg az első oltás előtt? Biztos, hogy orvoshoz jársz és nem henteshez? Nem vizsgál meg és nem mondja el az alapvető infokat...

Egyet árulj el: nem múltál még el 16, ugye?

Különben nem akarlak elkeseríteni, de a HPV-nek annyi altípusa van, hogy az oltás kb. egy tizede ellen véd és egy aktussal is elkaphattad már, nem kell ahhoz hónapokig sem szexelni.

2010. jún. 6. 19:57
 13/14 A kérdező kommentje:
2 hónap és betöltöm a 17-et.És nem a nőgyógyász adja be hanem a háziorvosom.
2010. jún. 6. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ostoba félelmed miatt borzasztóan sértő voltál ezzel: "Főként akinek volt rákja", azokkal szemben, akik átmentek ezen!!!
2010. jún. 7. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!