Valaki segítsen? Most méhnyakrákom lehet vagy csak az injekció hatása. Főként akinek volt rákja . Deh más is írhat.
Megnéztem a tüneteket a neten.
- vérzés a hüvelyből nemi aktus közben, után (kontakt vérzés)
- fájdalom a méhszáj területén aktus közben
- rendszertelen igen kevés vérzés
- alhasi panaszok
- szokatlan hüvelyi folyás
Csak ma volt vérzés vagyis csak egy nagyon pici pöty deh arra tippelek h csak kidörzsölte és azért.Amióta megkaptam améhnyak elleni oltást azóta fáj aktus közben a hasamnál .Ez lehet annak az oka?Csak egy bizonyos idő után szkott.A vérzés hát arról sokat nemtok mondani még nem ált be teljesen deh sztem nem rendszertelen annyira.Ezen kívül alhasi panasz nincs asszem csak aktusnál ahogy írtam.Hüvelyi folyásom meg szokott lenni vmiért mindig és ezt sem tom hava tenni h lehet e az oka.Csak az aktus miatti fájdalom a hasmnál okoz gondott ha csináljuk egy ideje már.Várom a segítő válaszokat.Előre is köszönöm
Mostanában divbat, hogy minden 15 éves rákosnak diagnosztizálja magát? Az eszem megáll ettől, hogy olvasol 3 tünetet és rögtön kitalálsz magadnak egy halálos betegséget... Higgadj le kislány, nincs semmi bajod, ha meg ennyire belelovalltad magad, akkor menj el az orvoshoz, majd megnyugtat.
Mindhárom oltást megkaptad már amúgy?
Bocs, ha dühösnek tűnök, de unom, hogy minden apró tünetből műproblémát csináltok. Ha nincs bajod, csinálsz magadnak, csak hogy addig is veled foglalkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!