Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki segítsen? Most méhnyakr...

Valaki segítsen? Most méhnyakrákom lehet vagy csak az injekció hatása. Főként akinek volt rákja . Deh más is írhat.

Figyelt kérdés

Megnéztem a tüneteket a neten.

- vérzés a hüvelyből nemi aktus közben, után (kontakt vérzés)

- fájdalom a méhszáj területén aktus közben

- rendszertelen igen kevés vérzés

- alhasi panaszok

- szokatlan hüvelyi folyás

Csak ma volt vérzés vagyis csak egy nagyon pici pöty deh arra tippelek h csak kidörzsölte és azért.Amióta megkaptam améhnyak elleni oltást azóta fáj aktus közben a hasamnál .Ez lehet annak az oka?Csak egy bizonyos idő után szkott.A vérzés hát arról sokat nemtok mondani még nem ált be teljesen deh sztem nem rendszertelen annyira.Ezen kívül alhasi panasz nincs asszem csak aktusnál ahogy írtam.Hüvelyi folyásom meg szokott lenni vmiért mindig és ezt sem tom hava tenni h lehet e az oka.Csak az aktus miatti fájdalom a hasmnál okoz gondott ha csináljuk egy ideje már.Várom a segítő válaszokat.Előre is köszönöm

2010. jún. 6. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mostanában divbat, hogy minden 15 éves rákosnak diagnosztizálja magát? Az eszem megáll ettől, hogy olvasol 3 tünetet és rögtön kitalálsz magadnak egy halálos betegséget... Higgadj le kislány, nincs semmi bajod, ha meg ennyire belelovalltad magad, akkor menj el az orvoshoz, majd megnyugtat.

Mindhárom oltást megkaptad már amúgy?

Bocs, ha dühösnek tűnök, de unom, hogy minden apró tünetből műproblémát csináltok. Ha nincs bajod, csinálsz magadnak, csak hogy addig is veled foglalkozzanak.

2010. jún. 6. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ha még nem is állt be a vérzésed teljesen, akkor miért élsz már szexuális életet? Hány éves vagy?
2010. jún. 6. 19:34
 3/14 A kérdező kommentje:
1 hónapja kaptam meg az első oltást és most fogom a 2.at.És nemakarok gondot csinálni csak kicsit megijedtem mikor elolvastam a tünetet és h lehet akár ez is.
2010. jún. 6. 19:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha a méhnyakrák már fájdalommal és vérzéssel jár, akkor komoly stádiumban van. Az oltások előtt gondolom voltál nőgyógyásznál, észrevette volna, ha valami baj lenne, úgyhogy állítsd le magad.
2010. jún. 6. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
És azt nem mondta el az orvososd, hogy a 3 oltás közötti időben nem lehet szexuális életet élni?
2010. jún. 6. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor sem biztos, hogy bármitől megvéd az oltás, ha szűzen kapod meg, de szerintem te már az első előtt sm voltál szűz. Jól tippelek? De ha az oltások között is együtt vagytok a barátoddal, akkor teljesen felesleges pénzkidobás. Kifizetik gondolom a szüleid a drága oltást, te meg a szexuális kapcsolattal esélyt adsz magadnak a fertőzésre addig is.
2010. jún. 6. 19:39
 7/14 A kérdező kommentje:
De gumival csináljuk és am nem kaptam felvilágosítást arról h nem szabad.
2010. jún. 6. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kidobtok 90 ezret az ablakon. Jó az ilyen orvos, aki az alapvető dolgokat sem mondja el. Mondjuk te is utánaolvashattál volna, ha a szexhez már elég nagy vagy, akkor ehhez sem vagy gyerek. Hány éves vagy amúgy?
2010. jún. 6. 19:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Yah és am csak 1-2 napot késik csak és csak felborult a szexuális élet után.Deh akkor is csak egyszer késett a sok stressztől.3hónapja kezdődött.A doki aztmondta h nem nézi meg a méhnyakrákot mer még úgyse kell mer még csak 3 hónaja élek nemi életet.
2010. jún. 6. 19:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok évet írni hisz így is csak ossza mindenki itt a fejem és nem mond senki semmit a kérdésemről.Csak h mennyire hülye vok.Most lécci ne szidjatok már.
2010. jún. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!