21. napra megjött menstruáció valami bajt jelezhet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 11:19
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, szóval kérlek fenntartásokkal kezeld a hozzászólást. Szerintem ha egyszer kétszer megesik ilyen az nem jelent nagy problémát. Főleg, ha amúgy nem tapasztalsz semmi rendkívülit (pl szokatlanul fájdalmas görcsök amik eddig nem volatk). Lehet, hogy egy kis hormoningadozásod volt, vagy valami stresszhatás miatt lett "rendszertelen" kissé. Ha rendszeresen ilyen, akkor lehet, hogy jobb ha kikéred a biztonság kedvéért egy szakember véleményét.
2/3 anonim válasza:
Nekem már volt olyan hogy 14. napra jött meg de még élek :D
3/3 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Időnként előfordulhat hormoningadozástól, stressztől, megfázástól stb. De ha többször is 25 napnál rövidebb a ciklusod (akár egymás utáni ciklusok, akár nem), akkor irány a doki. A nemi hormonokon kívül tsh-t is érdemes nézetni a laborban, mert a pajzsmirigyhormonok is okozhatják a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!