Lányok! Nálatok meddig tart a menstruációs ciklus?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, de a hónapból 2 hetet legalább nincs szex mert 1 hetet görcsöl utána meg 1 hetet vérzik. Ez most normális? Máshonnan azt hallottam , hogy 1 hét alatt lemegy az egész. Elképzelhető, hogy ilyen hosszan elhúzódik vagy csak szimulál? Szed fogamzásgátlót is ha ez számít.
Nem kizárt, van olyan ismerősöm, aki egy hétig menstruál. Én mondjuk szerencsés vagyok ilyen szempontból, három-négy nap alatt lezajlik minden.
2018. jan. 27. 00:19
2/13 anonim válasza:
Igen, lehetséges. 1 hét PMS + 1 hét menstruáció. Elég általános. Lehet még kicsit több is.
2018. jan. 27. 00:24
3/13 anonim válasza:
Lehetseges siman, mondjuk en megnezetnem, miert van ez, nem a szex miatt, hanem semmi kedvem nem lenne egy heten keresztul gorcsolni. Mivel nem hiszem, hogy amugy normalis.
2018. jan. 27. 00:24
4/13 anonim válasza:
Ha szimulál, akkor biztos nem véletlenül.
Lehetséges, hogy egy hetet görcsöl aztán egy hetet vérzik, de akkor nagyon sajnálom. Én egy napot görcsölök és 5 napig tart a ciklus azon része.
2018. jan. 27. 00:32
5/13 anonim válasza:
1 het fajdalom. Akkor is szexelek szivesen minden nap. 3 nap verzes: akkor is szexelek minden nap szivesen. A ver termeszetes dolog. Azt jelenti,h nem vagyok terhes. A ver allagabol es szinebol visszajelzest kapunk a hormonrendszer osszhangjarol.
Nem szedek foggatlot,mert lenullazta a libidom es elvezhetetlenne tette a szexet.
Ezt az idoszakot minden no mashogy eli meg. Meglatszik belole,h mikent all onmagaval es a noiseggel. Mennyire szereti onmagat es azt,h nonek szuletett. A szeretett ferfiert meg el lehet felejteni a fajdalmat a szex idejere,kozben ugyis elmulik.
N/32
2018. jan. 27. 00:36
6/13 anonim válasza:
5# Szoval te csak azert letezel, hogy legyen hova bedugni a pasidnak? Kiraly, de mas nok ennel tobbre tartjak magukat. Bocs, ha epp szenvedek a fajdalomtol, akkor leszarom, hogy a ferfi kanos, nagyfiu, oldja meg maganak.
2018. jan. 27. 00:44
7/13 anonim válasza:
Nalam is 1 het verzes. Vagy akar tobb is. Bar gorcseim inkabb csak kozvetlen menzesz elott es akozben vannak.
2018. jan. 27. 02:24
8/13 anonim válasza:
Mindenkinek más. SOkan valóban rettenetesen görcsölnek, bár a foggátló ezt erősen csökkenteni szokta, de ez megint egyedi.
2018. jan. 27. 02:54
9/13 anonim válasza:
Nekem fogamzásgátló óta vannak csak görcseim. 4-5 nap alatt vége, és az első 1-2 nap fáj.
Ismerek olyat akinek hosszabb, meg olyat is aki több havonta menstruál. Egyik se normális igazából.
2018. jan. 27. 03:51
10/13 anonim válasza:
Mindenképp menjen el nőgyógyászhoz!
A fogamzásgátló mellett csak megvonásos vérzés van. Ezért szokták felírni erős, fájdalmas menstruációra. Ha még így is szenved, akkor gyógyszert kell váltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!