Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehetnek még mindig...

Miért lehetnek még mindig görcseim? Járt már valaki hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Most január elején voltam nőgyógyásznàl, ahol menszeszek alati erős görcsök, ès köztes időben jelentkező görcsök miatt jelentkeztem. Az ultrahangos vizsgàlaton nem volt elváltozás, emellett készült citológiai vizsgàlat is, aminek az eredményét néhány nap múlva fogom megtudni.

Az orvos említette az endometriózis lehetőségét a tünetek tekintetében - megkérdezte hogy írjon e fel fogamzásgátlót, de én egyemlőre a fåjdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő gyógyszereknél maradtam. De kezdek elbizonytalanodni, mivel ezek a tünetek már október végétől, lassan már 4. hónapja megvannak. Korábban is voltak menszeszek közti görcseim, de akkor csak a menszeszt megelőző héten.

Mégis felkellene iratnom fogamzásgátlót vagy inkàbb CT, MRI?

2018. jan. 21. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább vizsgáltasd magad tovább, mint hogy hormont szedj!
2018. jan. 21. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Ct vagy MRI? a nőgyógyász orvos utalhat be rá?
2018. jan. 21. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Beutalhat. Ha endometriózisod van,nem biztos,hogy CT-n fog látszani. Talán MRIn valószínűbb. Sokaktól hallottam,hogy CT-n semmi, MRIn meg látszanak a kisebb csomók is. De nyilván a nagyon picik nem látszanak.Nálam ultrahangon is látszott a petefészkeken,de évekig ártalmatlan cisztáknak nézték. Műtétkor derült ki,hogy egyéb helyeken is vabn. A végén már fájdalomcsillapítón éltem mindennap. Járj a végére a dolognak,nehogy te is úgy járj,mint én.
2018. jan. 21. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyan ėrzést érzek az alhasamban, mint ha megcsavarodna a petevezeték 2 oldalt
2018. jan. 22. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!