Az normális ha menstruációs görcsökhöz hasonló görcseim vannak néha akkor is, amikor nincs meg?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ilyen de múlt honapban is görcsöltem kb ket hettel a menstruáció elott, és most is, egy hettel utana. Ez utalhat terhességre?2017. júl. 29. 12:03
1/6 anonim válasza:
Nem normális. Menj el nőgyógyászhoz. Komoly is lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
terhessegre utalhat?
2017. júl. 29. 13:11
3/6 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni. Ha védekezés nélkül szexeltél, az is benne lehet. De én másra gyanakodnék. Nem normális, ha akkor is görcsölsz, amikor nem menstruálsz, sajnos tudom. Menj el dokihoz.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, de én is szoktam. Én inkább úgy szoktam érezni, mintha menstruációra készülődne.
5/6 kiss.dorina válasza:
Szia! Teljesen normális tud lenni. Nagyon sok nő érzékenyebb az átlagnál és még a peteérést is érzékeli. Ami okozhat gyenge görcsöket és szurkálódást is! :) Figyeld meg, hogy milyen időszakokban jelentkeznek ezek a kis görcsök.
6/6 anonim válasza:
Nekem van hogy a sok stressztől görcsöl be a hasam, teljesen normális:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!