Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abba szeretném hagyni a...

Abba szeretném hagyni a fogamzásgátló szedését (3 éve szedem), mikor tegyem? Részletesebben lent.

Figyelt kérdés

Még van négy darab tablettám, de jött egy enyhe vérzésem.

Amúgy nem volt soha semmi negatív mellékhatásom, de már terveztem, hogy ez évben abbahagyom, védekezünk másképp és majd egy év múlva kisbaba.

Most a vérzés még jobban megerősít, hogy abbahagyjam, a kérdés az, hogy még a négy szemet bevegyem, vagy már mától elhagyjam?

2018. jan. 16. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

sosem hallottam olyanról hogy a vérzés megszűnik a gyógyszer hatására!!!

én habár kb 5 éve szedtem utoljára, de kb 6-8 éven keresztül sosem tűnt el a vérzésem. sőt a gyógyszer leírásában benne is van, hogy 21 napig kell szedni, aztán pihentetni kell, míg megjön a vérzés és a vérzés utáni napon kell ismételten elkezdeni szedni a következő levelet.

aztán az is lehet hogy ahányféle gyógyszer annyi féle képpen működik, de én is ezért hagytam abba, mert ez nem jó hogy valami nekiáll irányítani a szervezetemet. azóta mióta abbahagytam sokkal jobb a közérzetem is.

2018. jan. 16. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem megszűnik a vérzés gyógyszer mellett, te nagyon ostoba utolsó. Csak megvonasso vérzésed van, NEM menstruációd.

Kérdező, a levelet szedd végig. Úgy kisebb kavarodást okozol.

2018. jan. 16. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Látszik, hogy buta vagy. A fogamzásgátlóval hormont viszel a szervezetedbe. A 7 napos szünet során nem szeded a hormont. Ez a hormonmegvonás okozza a megvonásos vérzést. Egyébként a legtöbb gyógyszer tájékoztatójában le is van írva, hogy ez a neve. A neten is utána tudsz keresni.
2018. jan. 16. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
de maga a vérzés is a menstruációs ciklus része. ez is bele van írva. azaz ugyanarról a havi vérzésről beszélünk.
2018. jan. 16. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem arról beszelünk! A fogamzásgátló kikapcsolja a természetes ciklust, és egy mű 28 napos ciklust hoz létre mű vérzéssel. Ami megvonásos vérzés. Terhes állapotot csinál a testben, kikapcsolja a peteérést.
2018. jan. 16. 18:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is, még ha kisebb vita is alakult.

Különben, a nap további részeiben pontosan úgy jött a vérzés, mint menstruációkor.

2018. jan. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!