Párom amikor mélyen behatolt, éreztem valamit bal oldalon, mintha valamihez hozzáért volna és kicsit fájt is. Volt már valakinek ilyen? Mi volt ez?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok.2018. jan. 14. 07:29
1/8 A kérdező kommentje:
Ma lesz elvileg ovulacióm.
2018. jan. 14. 07:31
2/8 anonim válasza:
Pontosan hol?
Lehet a méhszáj, ha belül érezted, vagy bartholin-mirigy, ha a hüvely bejáratánál.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem a hüvely bejáratánál, mélyebben és bal oldalon. :(
2018. jan. 14. 08:11
4/8 anonim válasza:
Orvos. Nekem a kisajakon jelent meg fajo, erdes feluletu folt. Mutet, szovettan szerint sulyos rakmegelozo allapot.
Gyulladas is lehet, szoval mindenkepp orvos.
5/8 anonim válasza:
Mit számít hogy hány éves vagy, szerinted?
7/8 anonim válasza:
Amúgy mi a francért kell minket lepontozni? Már nem azért, de tényleg jobb megnézetni orvossal a dolgokat utána, mégha neadj Isten baj lenne azért menne a rinya!-.-" Komolyan nem szabad ilyesmivel szórakozni!
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem én pontoztalak le. Csak feltettem egy kérdést, pontozásokkal én nem foglalkozom, van éppen elég bajom anélkül is.
2018. jan. 14. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!