Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Női gondok, volt már valakinek...

Női gondok, volt már valakinek hasonló gondja/panasza?

Figyelt kérdés

Szóval amit tudni kell, hogy második babánkat tervezzük, de akadt egy kis problémám.Amit tudni kell még, hogy méhszájsebem van,így együttlétek után egy pici vérzés elő szokott fordulni nálam (majd kiderül miért fontos ez az infó).2 napja volt ovulációm, viszont 3-4 napja fáj a derekam (vesém környéke), illetve a petefészkeimnél is fájdalmat érzek és 3 napja vérzek is (még nincs itt az ideje).Még terhes nem lehetek az biztos, attól félek, hogy felfáztam, vesemedence gyulladásom/petefészek gyulladásom lehet, egyébként még egyik sem volt soha.A tompa fájdalmon kìvül nincs semmi tünetem (gyakori vizelés, fájdalmas vizelés, láz stb.) , a vérzés lehet akár az együttlét miatt is (habár most erősebb és darabosabb).A kérdéseim a következők lennének:

-Vérzés lehet vesemedence/petefészek gyulladás miatt?

-Ezek a típusú betegségek mennyi idő alatt alakulnak ki?Napok?Hetek?

-Ha kórházba mennék a panaszommal kapnék azonnal időpontot?Vagy időpont nélkül is megvizsgálnak?

-Ha esetleg csak felfázásról lenne szó mivel tudom itthon (házi prkatikákkal) kezelni?

Köszönöm

2017. nov. 20. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kezelteted a méhszájsebedet? Én biztosan nem élnék úgy szexuális életet, hogy méhszájsebem van. Neked mit mond a doki? Vagy ezzel a panasszal konkrétan még nem voltál orvosnál?

Ne kórházba menj, hanem szakrendelésre, ott egészen biztosan megvizsgálnak. És ebben az esetben hagyd a házi praktikákat, mutasd meg magad orvosnak!

2017. nov. 20. 16:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Persze vizsgált a méhszájsebbel doki (már van egy gyerekem).Ez nem igazi seb, csak annyi hogy a hüvely belső falát alkotó szövetek kicsit kintébb húzódtak, így sérülékenyebb a hüvely.Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, rákszűrésre, tehát tud róla akinek tudni kell, a pici vérzésen kivül más panaszt nem okoz.
2017. nov. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!