Nektek anyukátok megvette a betétet még gyerekként?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nem, csak először, mikor összevéreztem egy-két nadrágot.2018. jan. 13. 16:37
1/10 anonim válasza:
Igen,megvette.Ő is vezetett be a menstruációs életbe.
2/10 A kérdező kommentje:
Mibe???? 😂 😂 😂 😂
2018. jan. 13. 16:41
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy megvette. Miből vettem volna magamnak 11 évesen?
5/10 anonim válasza:
Nekem is megvette.De szerintem ez normális.Az egyes szerintem azt akarta mondani,hogy normális felvilágosítást kapott az anyukájától.
6/10 anonim válasza:
Nekem meg most is o veszi es 26 vagyok :D nem lenne nekem sem gaz, de o gyakrabban jar vasarolni es drogeriaba is, szoval tok jo :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo inkabb arra gondolt, hogy o veszi e meg nektek, vagy odaadja a penzt hogy vedd meg magadnak, egy 10 eves megis mibol venne meg?! Nekem anyukam vette a tampont es a betetet is ugy kb 13 eves koromig, onnantol magamnak vettem, mert sokszor nem azt a fajtat hozta amit en szeretek, mert leemelte a polcrol amilyenre emlekezett, csak sokszor nem az a fajta volt, igy inkabb magam intezem, masreszt gyakran elfelejtek neki szolni elotte hogy megjon, es akkor mar egyszerubb magamnak beugrani a kisboltba suli utan, mire megvarni hogy a sok munka meg bevasarlas mellett eszbetartsa es megvegye
8/10 anonim válasza:
Én mindig magamnak vettem. Elmentem a boltba és olyat vettem, amilyenre szükségem volt.
13 voltam, amikor megjött, akkor megmutatta, hogy milyen betétek vannak. Együtt megvettük, aztán utána tudtam magamtól. Azt a lelkemre kötötte, hogy mindig legyen a táskámban betét és tampon a biztonság kedvéért.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 14 évesen kollégista lettem, így természetesen magamnak intéztem ezeket az ügyeket.
Kaptam naptárt, hogy abba vezessem, így kb. ki tudtam számolni, hogy mikor esedékes.
9/10 anonim válasza:
Mikor hogy,néha ő vette meg,néha meg én.Én is elszoktam már 11 évesen is menni a boltba,hogy megvegyem.
10/10 anonim válasza:
Anya akkor már nem élt, mostohaanyám leszarta az övét sosem használhattam,, de apa mindig adott rá pénzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!