Ti ki szoktátok mosni a véres bugyit, pizsamát vagy eldobjátok?
Figyelt kérdés
Amennyi víz, tisztító szer, fertőtlenítő és idő rámegy...2018. jan. 9. 13:59
21/22 anonim válasza:
En direkt vettem szoros, sotet bugyikat emiatt, mert tampont hasznalok, de estere betetet. Tamponnal sose azok at, betettel se nagyon, max neha kicsit "kicsorog", de mivel sotet nem annyira latszik es igen KIMOSOM. Nem ertem mit kell par veres cuccbol ekkora ugyet csinalni, hidegbiz, vanish, kimosod es kesz is...de persze nyugodtan lehet venni mindenbol az ujat, majd ha autod lesz es kicsit meghuzod veletlen is csak arrebb dobod? Ha tenyleg eros a verzesed menj orvoshoz, fehernemubol meg hasznalj sotetet es amibol nem jott ki a ver, hasznald azt legkozelebb is. Ehhez sok esz kell;))
22/22 anonim válasza:
Ketteske akkor neked a lepedőre kerül a folt, ami még rosszabb. - ezt miért is írtad nekem?
Nem kell lenézni másokat, tobávvá láthatólag nem mindenki olyan béna, hogy folyamatosan összevérezze a fél világot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!