Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukák ti szoktatok a kisebik...

Anyukák ti szoktatok a kisebik lányotok elöt betétet cserélni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
?
2017. dec. 31. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, mi a helyesírási szótárat olvassuk fel nekik.
2017. dec. 31. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Mi behívjuk mind a két lányt. Hagy tanuljon a gyerek.
2017. dec. 31. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Ott van veled a wc-ben?
2017. dec. 31. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még mindég jobb, ha egy anyuka a lánya előtt cserél betétet, mert akkor legalább bizalmas a kapcsolatuk. A kislány nem fog azon problémázni napokig, hogy mondja meg anyukájának, hogy megjött a havi vérzése.
2017. dec. 31. 22:44
 6/10 anonim válasza:
53%
Előttem anyum szokta, ez nem olyan dolog szerintem amit el kéne "rejteni". Mind a ketten nők/lányok vagyunk. 16/L
2018. jan. 1. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Miért, mi van abban? De mi az, hogy kisebbik lány? Az jelenthet bármit, viszont teljesen mindegy. Nem is úgy kell, mint ahogy az én anyám csinálta, hogy azt se tudtam, létezik ilyesmi, (pedig egyszer mesélte, hogy már akkor azt hitte, megjön majd nekem, de akkor se szólt, arra már nem emlékszem, ez mihez kapcsolódott, de hamarabb volt), hát ne tudjátok meg, egy napig halálfélelmem volt 10 évesen, mert csak észrevette az ágyon, és akkor már, mikor hazamentem a suliból, elmondta.
2018. jan. 4. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Az előző vagyok. Nekem az első fiam volt kb. 3 éves, bemegyek a fürdőbe, cserélem a vattát, (vagyis cserélném, lehajolok, és kivel találom magam szemben? :) A fiacskámmal, hogy te mit csinálsz azzal (mármint a vattával, mert ez nem most volt). Hát nevettem is volna, sírtam is volna, még egy pofont is lekentem volna hirtelen ijedtemben - mert megijesztett rendesen. :) Ezt csak azért írtam, mert a 4-eske, miért ott van veled? Hát nem volt, de lett! Ilyenek a gyerekek. Az enyém tutira ilyen volt. Én meg el is mondtam neki, és kész.
2018. jan. 4. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi korom óta cserélte előttem az anyukám.

Ez egy természetes folyamat, azonos neműeknél ne titkolózzunk már.

Mire nagylány lesz, megnő a melle, nőiesedik az arca, megjön a menzesze. Kész.

2018. jan. 4. 19:52
 10/10 Josephine Harkay ***** válasza:
68%
A gyermekeimet mind megtanítottam higiénikusan vécézni anélkül hogy azt magamon kellett volna megmutatnom. Ugyanezt cselekedtem kislányaimmal amikor eljött a menstruáció ideje. A zár azért van az ajtón hogy az ember azt használja ilyen magánjellegű cselekedeteknél.
2018. jan. 5. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!