Szerintetek az ciki, ha nőgyógyász mellett vagyok aszisztens és meg akarom vele vizsgáltatni magam? Vagy menjek el máshoz?
Hát neked kell tudnod,hánydán is állsz vele.Nekem az lenne mert mégis csak egy kolléga.
Az előttem hozzászólókhoz én azért járok magándokihoz mert engem is zavar,ha vizsgálat alatt az orvoson kívül még ott van valaki.Egyébként sok embert zavar,még általános vizsgálatoknál is.Szóval erről ennyit,az meg nem érdekel,hogy ő hány nemiszervet látott már,engem zavar,ha ott nincs tényleges tenni valója,akkor ne nézzen ha lehet.Sok ember van aki sok meztelen testet látott mert olyan strandot kedvel,attól még úgyan úgy zavarban van az ember.A kutya kötelesség meg kicsit túlzás,mindenkinek a saját döntési joga van,azért szerintem sem kell kisiskolásokat orvoshoz cipelni,főleg sok kislánynál az első mensik össze-vissza is megjöhetnek és néha kimaradozhatnak az első pár évben,amiről az orvosok is mondták hogy normális.Régebben volt hogy az ilyen kislányokat a túl buzzgó orvosok hormontabikkal kezeltek,a következmény az én ismerettségi körömben is ismert?túl szőrősődés,elhízás.
A másik ha nekünk kötelesség lenne menni,akkor a férfiaknak is nem de,hisz sokszor ők a vírus hordozok,és tudtommal nekik azért valamennyivel kellemesebb a vizsgálat mint nekünk a rákszűrés,nekik a testnyílásukba semmi fémeszközt nem helyeznek be és nem feszítik szét.
20-on felüli már korábban írt csaj vagyok,mint írtam én elmentem még 19 évesen,mert a jelentkezésemhez kellett,de nem vizsgált meg,sőt finoman szólva kicikizett és jelzőkkel illetett.Nekem ez nagyon negatív érzés volt,ha másképp áll hozzám,pedig bementem köszöntem,elmondtam mihez kell a lap és közöltem hogy szűz vagyok,szóval semmit sértőt nem tettem talán másképp állnék én is a dolgokhoz.Sajnos az én családomban még gyerekként is könyörögnöm kellett hogy fogorvoshoz tömésre elvigyenek,pedig tudták mindenféle orvostól félek én is,szóval nem vitték túlzásba a törödést velem.Azt meg tudom hogy milyen veszélyek vannak,ha valaki nem jár el,de a meddőség sem ijeszt meg,nem akarok gyereket,szeretem őket,de hova és kitől,gyerekkormom óta szar életem van,és még átlagos sem vagyok mármint külsőre,önzőség lenne egy rossz helyzetbe gyereket szülni,aki később a sok rossz gént is örökölné, és majd őt piszkálnák miattam,és neki kellene megbirkóznia a mindennapokkal,elég hogy én sem tudom elfogadni a saját külsőm,bár mások segítettek benne,hogy így legyen,és nehéz elfogadni,hogy anyagilag is ennyi jutott.A betegségektől nem félek,ha fájdalom mentesek,sőt ha tudnám,hogy ha nem teszek valamit akkor elvisz fél éven belül,de nem fog fájni még vágynék is rá.Nem mindenkivel törödnek gyerekként se,ahogy a szeretett sem jár.És ha a legfontosabb éveid csak rosszak semmi szép emlék,és gyerekként neked max, alsónemű,zoknival volt a karácsonyfa alatt,míg másnak minden járt,akkor meg fölösleges az egészségedért aggódni,az emlékeken úgy se lehet változtatni,szerető,biztató nagyit sem kapsz,max. mindig csak szídta a családod,semmit fej simogatás,v. biztatás,pedig amúgy szorgalmas,segítőkész voltam,én takarítottam az egész házunk,mert lusták voltak az itthoniak és már csak idősebb leszel és változtatni úgy sem lehet,mert minden pénz kérdése,a külön költözés,a tovább képzés stb,akkor főlősleges az egész.Tudom sok mindenkit kiakaszt ez a felfogás,de nem mindenki indul egyenlő eséllyel az életbe,valakinek meg van írva a sorsa,valaki sokra viszik,boldog gyerekkor és élet,anyagi biztonság,míg a másik csak a kajáért melózik,amit keres megy az ősőknek,és csak nézheti a sok tini,fiatalat,aki nem csinál semmit,hogyan élhet,mi jár nekik.
Bocs akit megbántottam,de az egészség is pénzbe kerül,ha nincs lóvé akkor megnézheted magad.Nem mindenki életének van érteleme,ez a nagy helyzet.
Nekem az lenne,mert kolléga,minden nap együtt dolgoztok,de én nem te vagyok és nem tudom milyen kapcsolatban is vagytok és milyen nemű az orvos.
A többi hozzászólóhoz meg,nem nyavalyognak a nők,de van akinek igen is fáj,nem vagyunk egyformák és tényleg van hogy valaki kicsit szűkebb.És én is azt szeretem ha az orvoson kívül más nem tartozkodik bennt.A vizsgálatokat én is fontosnak tartom,de az tényleg túlzás hogy amint megjön fuss dokihoz,a rákszűrést is ki 1 és ki 2 évente javasolja,egyébként meg több gyerekekre specializált orvosra lenne szükség,ha te komolyan godnoltad amit írtál.Én is csak a sexuális életem megkezdése előtt mentem el,és nem bántam meg,van olyan barátnőm akit anyuka szószerint kényszerített vizsgálatra még általánosban és a fenékebe nyúlkálást kényszerítés hatására úgy élte meg,hogy 18 éves kora után otthonról is külön ment és nem hajlandó elmenni semmilyen vizsgálatra.Nekem se jött volna be ha kislányként minden ok nélkül valaki a fenekembe matatott volna és akaratom ellenére.Szóval vigyázni kell mert ellen reakciót válthat ki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!