Szerintetek az ciki, ha nőgyógyász mellett vagyok aszisztens és meg akarom vele vizsgáltatni magam? Vagy menjek el máshoz?
Én vagyok a nőgyógyászod, miért nem szóltál nekem erről? Miért nem kérdeztél meg engem?
Gyere hozzám nyugodtan, hisz a kollégám vagy előttem nincs mit szégyenlned!
Akkor gyere amikor amikor már mindenki hazament, a pezsgőnket majd behűtöm!
Doktor Úr!
Én máshoz mennék azért mert ő hiába orvos mégis csak egy kolléga.De neked kell eldöntened hogy milyen viszonyban vagy vele.
Nekem nagyon kellemetlen lenne ha valamelyik kollégám előtt kellene széttárt lábakkal feküdni.
Eleve betegesen utálok orvoshoz járni,utálom a sima vizsgálatot,levetkőzést,a vetkőzéssel van a legnagyobb bajom.Így minden vizsgálatot kerülök,főleg hogy egyes nőgyógyászoknál vizsgálatnál néha még az asszisztens és ápolónő is oda megy nézelődni,hisz a vizsgálatban nem tud segíteni,nekem meg baromira nem jön be hogy valaki kukkoljon,volt hogy emiatt ki is sétáltam inkább a rendelőből.
Tudom hogy beteges,de ez van,nem szeretem ha feleslegesen ott néz még valaki.
Kedves előttem hozzászólók, tudjátok némelyik nők szeretik "hősként" beálllitani magukat akik igencsak túlzásokba esnek, mintha valami kitudja milyen nagy fájdalmakon estek volna át!
Én kb 3 nőgyógyásznál voltam már, de soha nem fájt semmim, és nem tekintettek rám különös szörnyszülöttként!
Képzeljétek kijöttem onnan élve, sőt még segitett is a bajomon!
Az asszisztenst meg az orvost higgyétek el, hogy nagyon nem érdekli a ti nemiszervetek odalent, láttak már több ezer puncit, ti komolyan gondoljátok, hogy valami újat mutattok nekik és annyira érdekfeszitőek vagytok számukra?
Az előttem hozzászóló aki 20 évesen nem volt vizsgálaton azt javaslom menjen el, van mért aggódnia! Az csak egy dolog, h szűz de az nem ok arra hogy akkor ne menjen el nőgyógyászhoz! Egy lánynak már a menstruáció megjelenesée után KÖTELESSÉGE elemenni, hisz ez már egy lépés a nővé válás felé vizsgálatra! Méhnyakrák, ciszta, fertőzések kialakulhatnak amiket észre se vesztek! Én ennyi idősen nem tudnék nyugodt lenni hogy még sose vizsgált meg nőgyógyász!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!