Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik vizsgálat a fájdalmasab...

Melyik vizsgálat a fájdalmasabb? Aranyér miatt felnyúlnak végbélbe, vagy amikor nőgyógyászati vizsgálaton a kacsával vizsgálják a hüvelyt, illetve újjal?

Figyelt kérdés

Aranyér vizsgálatom volt, itt néhány másodperc volt ,és mivel érzékeny terület ,inkább csak kellemetlen volt,de nem fájt igazából.

Nőgyógyásznál első alkalmam lesz . Még nem szakadt át a szűzhártyám a tudtommal.

Ha kisebb kacsával csinálják,akkor jobban kibírható?

Hallottam többfélét is,hogy szűzhártya ha megvan,akkor csak végbélnél vizsgálódik , azonban nekem már időszerű 21 évesen a méhnyakrákszűrés .

2018. jan. 4. 21:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Epp ez tortent, hogy alaposan utananeztem egy noi nogyogyasznak. Tobbeegben jokat irtak , egy ket kivetellel. Azt gondoltam, ez mindenkinel igy van.

Most mar nem megyek maganrendelesre,semmi figyelmet nem kaptam. Mert problemas a borom is , es minden nelkul csak felirt egy fogamzasgatlo tablettat . Ami ki tudja,majd bevalik e.

2018. jan. 30. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!