Melyik vizsgálat a fájdalmasabb? Aranyér miatt felnyúlnak végbélbe, vagy amikor nőgyógyászati vizsgálaton a kacsával vizsgálják a hüvelyt, illetve újjal?
Aranyér vizsgálatom volt, itt néhány másodperc volt ,és mivel érzékeny terület ,inkább csak kellemetlen volt,de nem fájt igazából.
Nőgyógyásznál első alkalmam lesz . Még nem szakadt át a szűzhártyám a tudtommal.
Ha kisebb kacsával csinálják,akkor jobban kibírható?
Hallottam többfélét is,hogy szűzhártya ha megvan,akkor csak végbélnél vizsgálódik , azonban nekem már időszerű 21 évesen a méhnyakrákszűrés .
Ilyen esetben ,hogy valaki az átlagosnál szűkebb (mint pl én is szerintem) mit lehet tenni?
Ha ellazul valaki,akkor ez sem akadály a vizsgálatnál?
egyertelmuen a fenek kornyeken vizsgalatok a kellemetlenebbek,bar a nogyogyaszat kacsaja sem egy alom utazas. a fajdalom nem jo szo ra, inkabb kellemetlen, de inkabb 10x vizsgaljon meg kacsaval es vegyen kenetet, mint 1x is a fenekembe nyuljon valaki! brrrr.
ki fogod birni, lazulj el, nem lesz kellemetlenebb egy fenekben turkalasnal, hidd el.
Nos,azota voltam nogyogyasznal is, ha valaki rakeresne erre a kerdesre.
Kiderult,hogy at van szakadva a szuzhartyam.
Mondani szokas , hogy nem faj a vizsgalat,csak kellemetlen..haat en ugy mondanam,hogy azert fajt. Sajnos a nogyogyasz,aki raadasul maganorvos es no,nagyon nem informalt semmivel.
Szoval nem volt jo erzes nyilvan,de kibirhato. Az aranyeres vizsgalat kibirhatobb volt.sot,azt alig lehetett erezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!