Ez normális vagy menjek nőgyógyászhoz?
"Vannak időszakok amikor egyik hónapba megjön következőbe már nem.Ez egy darabig így van utána pedig minden hónapba megjön,de mindig máskor.Ez miért lehet?"
Azért van, mert nem tudod, hogy kell a ciklusodat számolni... A menstruáció nem minden hónap ugyanazon napján jön meg. Szerintem neked pontos a menstruációd, csak nem tudsz számolni. Leírnád, hogy az elmúlt fél évben mikor jött meg pontosan?
Szerintem meg nem normális hogy pl januárban megjön 1.-jén aztán februárban meg 27.-én. Ti arra gondoltok hogy januárban jön meg kétszer mert az oké, de a kérdező nem azt írta.
Legkönnyebben úgy tudod számolni hogy amikor megjön, az első naphoz hozzászámolod azt, hogy hány naponta menstruálsz. Pl ha elsején megjön és te 26 naponta menstruálsz, akkor 27.-e körül jön meg.
De hogy megnyugodj inkább menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!