Normális? Ne menjek nőgyógyászhoz? Vagy várjak még?
Menj el orvoshoz!!!
Nekem is ez volt pont másfél évig. Kiderült hogy hüvelygyulladásom volt. 1 hétig infúzión feküdtem. :-(
Akár ezzel sürgősségire menj.
12/L
Dehogyis kell ezzel nőgyógyászhoz menned!
17 éves korodra illene beállnia rendszeresre, nekem is kb akkorra rendeződött.Addig volt hogy 2-3 hónap is kimaradt. Az orvos csak hormonális készítményt írna fel, amit jobb lenne elkerülnöd.
ha aggódsz, nyugodtan elmehetsz orvoshoz. ha valami értelmeset mond, akkor követed a tanácsát, ha meg hormont/fogamzásgátlót ír fel, azt nem kell beszedni.
Semmi szükség rá, hogy a fiatal szervezetedet ilyen hülyeségekkel terheld.
a fogamzásgátló meg nem állítja be a ciklust, hanem egy fals ciklust produkál, és teljesen más, természetellenes rendszerre állítja át a szervezetet. gyógyítani tehát nem gyógyít meg semmit, legfeljebb elfedi a tüneteket, közben meg mellékhatásai meg egyéb következményei vannak.
amúgy sem árt, ha a saját eszedet is használod, és nem bízod magad 100%ig az orvosokra, mert jó nagy hülyeségeket is tudnak mondani/csinálni, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!