Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felrepedt a csikló felett a...

Felrepedt a csikló felett a bőr, mellékelek képet, mi ez?

Figyelt kérdés

[link]

Ez már kb. az 5. alkalom, hogy ez van.. Mondjuk 1-2 havonta előjön és pár napig tart vagy egy hétig. Arra leszek figyelmes, hogy fájni kezd eléggé, ha hozzáérek (akár sétánál egymáshoz ér a bőr vagy ha törölközöm, kitörlöm stb.) mintha égne, mintha egy horzsoláshoz hozzáérnénk. Most bekentem neogranormonnal, bár a felrepedt rész mintha taszítani a krémet, érdekes. Mitől lehet ez? A párommal vagyok csak együtt, 4 éve mással nem voltam, de az elmúlt 2-3 hétben vele sem voltam együtt és ez a dolog meg 2 napja jött elő. 21 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, bár szerintem ez nem számít a jelnlegi témában. Volt valakivel már ilyen, van valakinek ötlete?

2017. dec. 26. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Velem is előszokott fordulni,de nekem egy csúnya betegségem van.Főleg,akkor szokott kijönni,ha megvan és kidörzsöli a betét.Lehet,csak száraz a bőröd.
2017. dec. 27. 07:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél vagsian krémet. Nem túl olcsó, viszont jó. Lehet kívül és belül is alkalmazni. Nekem is volt hasonló problémám, és ez a krém segített.
2017. dec. 27. 14:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Akinek sikerült válaszolnia a kérédsemre, annak köszönöm szépen. A bőröm valóban száraz, nem cska ott, hanem mindenhol, lábam, kezem, arcom is. Lehet akkor ez a baj?

Akinek meg nem sikerült, annak még egyszer elmondom, hátha most sikerül felfognia: nem orvosi diagnózist várok. Mint írtam, arra voltam kíváncsi, volt-e már valakinek ilyen és hogy ha tudja, neki mitől volt. Van annyi eszem, hogy tudjam, amit írnak, nem lehet kézpénznek venni, itt nem orvosok írnak és nem is szándékoztam házi praktikákkal gyógyítgatni magam az alapján, hogy vad idegenek mit mondanak meg mit nem.

#7 válaszoló: igen, védekezés miatt szedem a fog.gátlót, de mint írtam, 2-3 avgy több hete nem voltunk együtt, azaz nem volt szexuális kapcsolatom kb. 1 hónapja, ez a dolog meg csak most jött elő 2 napja. A párom és én sem voltunk senki mással, ő teljesen rendben is van.

2017. dec. 27. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló tortenik csak pont alul, a gát feletti es a hüvely bemenet alatti részen. A doki azt mondta hogy csak ilyen vagyok , könnyen sérül a borom. Nekem is pár napig faj aztan elmulik.
2017. dec. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!